Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

Screenshot_20250727-111616_Chrome.jpg

En sevdiğim koddu... Harareti kendim yapmış gibi hissettim. Anısı büyük araçtı
İETT olarak özellike B5196

Bu aracın bende hatırası/anısı var maalesef. Eskiden yaklaşık 1 kaç yıl önce deli gibi hoşlandığım bir hanımefendiyle üniversite çıkışında durakta beklerken ikimizde HS2 hattında Avcılar yönünde aynı bu araca binmiştik ve denk gelmiştim. O gün eve gidene kadar midemde kelebekler uçuşuyordu. Yaklaşık 6 ay öncesine kadar her gün bu aracın hangi hatta çalıştığını takip ettim, bölgeme geldiği günler işime yaramasa bile gidip binmiştim. Uzun lafın kısası ne o hanımefendi kaldı ne de bu araca olan merakım. Bir gün durakta beklerken denk gelirsem beni maziye götürecek bir araç. Bana güzel duygular yaşamama sebep olduğun için teşekkürler B5196

Ekli dosyayı görüntüle 71123

Bir süre web site şeklinde bile kaydını tutmuş olduğum araçtır kendisi

Ekli dosyayı görüntüle 71124

Görselin Kaynak: busphoto.eu

B5196 zamanında (2 yıl önce) B5088, B5199 ve B5218 ile 98MB hattında sabit çalışırdı.
Bana genellikle şansa hep evimin dibindeki hatlarda denk gelmiş HS2 ve 79K hariç. MR52'leri direkt mahallem olduğu için kesin işim olmamasına rağmen sırf B5196 diye gidip binmişimdir

Ekran görüntüsü 2025-07-27 121935.png

Bu sitenin ismi nedir
Bu yayında olan bir site değil. Kendim basitçe tasarladım. Localhostta çalışıyor domain bile almadım. Excel ile kayıt tutarken çok uğraştırıcı oluyordu ve sorgu özelliği zordu. Bende basitçe bir site tasarladım. Hem kayıt girişi yapıyorum hem de kayıtlardan sorgu yapıyorum. Sadece benim hangi gün hangi hatta hangi otobüse bindiğimin kaydını tutuyor. İlk kaydı 09.10.2023 tarihinde almışım

Geri
Üst Alt