Bu bölgenin tamamı neredeyse kalması gerek zaten kötü bir bölgeA-1557 Muayeneden kalmıştır.
Araç: Tezeller Tezauto LF1200 (2012)
Bu bölgenin tamamı neredeyse kalması gerek zaten kötü bir bölgeA-1557 Muayeneden kalmıştır.
Araç: Tezeller Tezauto LF1200 (2012)
Bugün merak edip bakmam iyi olmuş
E 50AT de çalıştı dün ? Böyle bi saçmalık görmedim 23 duraklık hatta her gün arızalı , 50AT gibi 52 duraklık hatta tüm seferler ( TAKİP ARIZASI BİLE VERMEDEN ) sorunsuz25 dk çalışıp 30 dk dinlenmesine rağmen bozuluyorsa O1264 cidden bakımsızdır yani. Uzun hatlara çıksa ilk seferde gidecek demekki
2024 araçta klima arızası mı gerçi 2025 araçlarda veriyordu bir şey diyemeyeceğim
Dikkat,146'dan ve 78F'den sonra bir cünup hat daha bulundu: 36V
Bu hatların araçlarına gusül almadan binmeyiniz!...
Artık Telepati yöntemiyle zarar vermeye başladımAraca merak edip baktı , oysaki çok istikrarlı gidiyordu sadece 7 sefer kalmıştı ahhahaha
Bütün seferleri iptal oldu . Binmesine gerek yok yaniAklından geçirse bile arıza veriyor . Yoksa benim canım O1264’üm arıza vericek araç mı ? (!)
Abi sen tanka bile hararet verdirirsin,deneyelim bakArtık Telepati yöntemiyle zarar vermeye başladım![]()
Fotondaki aracı diyorsan. O aracın değişeli yıllar oldu. Üstüne 2. yeni model aracına geçti. Ondan sonra TCV Karat L CNG aldı şuan 2015 Procity kullanıyorBenim favori A-1831'e Rick Grimes binmesin lütfen,araçta arıza çıkarır B5196'da arıza çıkartan adam
şu aracın sarı boyalı öho fotosu yok mu bu arada
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.