Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

Sonunda bir şoför farketmiş şunu . Teşekkür ederiz üstad ✊🏼

IMG_0465.jpeg

IMG_0466.jpeg

Sonunda bir şoför farketmiş şunu . Teşekkür ederiz üstad ✊🏼

Ekli dosyayı görüntüle 74878

Ekli dosyayı görüntüle 74879
Ona bakarsak 38B sözde ring ama son durakta indiriyor. Halbuki indirmeden devam etmesi gerekmez mi. Belki ben 2 durak sonra inicem ne biliyim yani.

Çünkü ringte son durak her zaman sefere başladığın yerdir. İlk başladığın yere dönersin.

Çift bilete de gerek yok. Bir bilet basıp iki kez basmış gibi geziyorsun ne güzel tur atıyorsun.

Son düzenleme:
Ona bakarsak 38B sözde ring ama son durakta indiriyor. Halbuki indirmeden devam etmesi gerekmez mi. Belki ben 2 durak sonra inicem ne biliyim yani.
Aslında indirmesi lazım mantıken . Her ne kadar ring de olsa son durak belli + şoför mola veriyor
( en azından bizim hatta )
Aslında ring seferleri yapan hatlardan çift ücret alınması lazım . Binen kişi 2 basar son durakta inmez araçta bekler ya da iner bastığı kadarın yarısını geri alır ( son durakta inecekse eğer )
Gerçi vazgeçtim her durağa metrobüs gibi parayı geri alma noktaları eklemek mantıksız olurdu böyle iyiyiz

Aslında indirmesi lazım mantıken . Her ne kadar ring de olsa son durak belli + şoför mola veriyor
( en azından bizim hatta )
Aslında ring seferleri yapan hatlardan çift ücret alınması lazım . Binen kişi 2 basar son durakta inmez araçta bekler ya da iner bastığı kadarın yarısını geri alır ( son durakta inecekse eğer )
Gerçi vazgeçtim her durağa metrobüs gibi parayı geri alma noktaları eklemek mantıksız olurdu böyle iyiyiz
Ringde şöförün mola vermemesi lazım? 50V’de Vezneciler peronda U dönüşü yapıp dönüşe geçmişti hemen

Geri
Üst Alt