146 -> A-1563
Motor arızası. Araca nazar değdi.
Valla bunun arıza yemesi için nazara gerek yok düz gitmesi yeter146 -> A-1563
Senin de dışarı ayak basman yeter, ama sırf 146 için değil hani,Valla bunun arıza yemesi için nazara gerek yok düz gitmesi yeter![]()
Elleme iyi yapıyor oturma eylemi yapıyor. Ne diye mercedesi akia'ya yani ulaşım iç dış bilmem neye tamir ettirirsin ki...Araç yola oturuyor ve gitmiyor.
Emreunelsin profil afisinden anladim yinede emreunel laneti demeye devamBu arada ben yeni üye değilim, kullanıcı adımın değişmesini istedim ve profil resmimi değiştirdim haberiniz olsun
Kişisel bilgilerimi gizlemek için değiştirttim aslında ama neyseEmreunelain profil afisinden anladim yinede emreunel laneti demeye devam
Dürüst olmak gerekirse ben mesela fark etmemiştim.Emreunelsin profil afisinden anladim yinede emreunel laneti demeye devam
İşte benimm adamımmmBence çok kolay anlaşılıyor . Başka kimse ricki pp’sinde kullanmıyor çünkü![]()
Şahsen ben yüzbaşı rolünden anladımİşte benimm adamımmm![]()
Mercedese de tamir ettiriyor, conecto ların plakalarına iyi bakarsan mercedes servisi yazısını görürsün.Elleme iyi yapıyor oturma eylemi yapıyor. Ne diye mercedesi akia'ya yani ulaşım iç dış bilmem neye tamir ettirirsin ki...
Ben deDürüst olmak gerekirse ben mesela fark etmemiştim.
trt afişi"Klima arizasi"veren otobuslerin içi Ekli dosyayı görüntüle 75069
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.