A-684 muayeneden kalmıştır
Araç 2018 model Otokar Sultan LF
Sultan lf????A-684 muayeneden kalmıştır
Sultan lf????
Anlık semih hocamizSubhanallah !! bu günleride mi görecektim ??? İlk defa 30 dakikada araç tamir etmişler !?!?
O1264 İS BACK
Ekli dosyayı görüntüle 74851
Sizde yinede bir modelde oluyor iyisiniz ben biniyorum akşam eve geliyorum hepsi bozulmuş oluyorO1275 de sanki bana uyuz olmuşçasına bindiğim seferlerde arızalanıyordu![]()
Senin ki modelle alakalı değil bence.Sizde yinede bir modelde oluyor iyisiniz ben biniyorum akşam eve geliyorum hepsi bozulmuş oluyor
Hocam siz en iyisi 2011 ve 2012 model araçların hepsine binin ne de olsa arızalanıyorlar belki araçlarını değiştirirlerSizde yinede bir modelde oluyor iyisiniz ben biniyorum akşam eve geliyorum hepsi bozulmuş oluyor![]()
@emreunel159 ani kararla Türkiye gezisi yaparsa bittikHocam siz en iyisi 2011 ve 2012 model araçların hepsine binin ne de olsa arızalanıyorlar belki araçlarını değiştirirler![]()
Gülmeyeceğinize söz verin ama yazın çok dışarı çıkmıyorum A-1517'ye en son 3 hafta önce 89A'da binmişim ve araç değiştiHocam siz en iyisi 2011 ve 2012 model araçların hepsine binin ne de olsa arızalanıyorlar belki araçlarını değiştirirler![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.