Ya senin ağzını oynatman yeterGülmeyeceğinize söz verin ama yazın çok dışarı çıkmıyorum A-1517'ye en son 3 hafta önce 89A'da binmişim ve araç değişti
Ekli dosyayı görüntüle 74860
Ya senin ağzını oynatman yeterGülmeyeceğinize söz verin ama yazın çok dışarı çıkmıyorum A-1517'ye en son 3 hafta önce 89A'da binmişim ve araç değişti
Yok artık bunu bir büyücü yapmaya kalksa büyüsü bu kadar etkili olmaz eminimGülmeyeceğinize söz verin ama yazın çok dışarı çıkmıyorum A-1517'ye en son 3 hafta önce 89A'da binmişim ve araç değişti
Bu araba zaten bölgenin en bakımsız Conecto otobüsü.Men listesinde olan C-353 seferlere geri dönmüştür
Men edilen 1 araç 1 gün sonra sefere geri dönüyor komedi değil de ne buMen listesinde olan C-353 seferlere geri dönmüştür
Belki küçük bir şeyden men yemiştir. Mesela motoru bozuktur gidip sanayide yaptırıp geri dönmüştür olabilir bilmiyorumMen edilen 1 araç 1 gün sonra sefere geri dönüyor komedi değil de ne bu
Umarım öyledir diyelim bizdeBelki küçük bir şeyden men yemiştir. Mesela motoru bozuktur gidip sanayide yaptırıp geri dönmüştür olabilir bilmiyorum
Şuan fark ediyormuşuz da benim şansızlık geçmişten beri geliyormuş. Az önce geçmişte yaşadığım olayın mesajına denk geldim. Araca binince validatör bozulmuşYa senin ağzını oynatman yeter
Az önce 27T B-1740'ın validatörü arızalandı. Şişli'de bindim 4. Levent'te indim. Binen herkes bedavaya binmiş oldu. Şöförle beraber 5-6 kere validatörü açıp kapadık sorun çözülmedi temassızlık sorunu vardı. Kartı okuturken yeşil yuvarlak bir kez yanıyordu. Tam inerken son kez yine aç kapa yaptık benimkini okudu yine gitti cihaz. En azından bedavaya gitmedim![]()
CNG'li temsalarda görmediğim arıza kalmadı. Şimdi de süspansiyon arızası buldum
Ekli dosyayı görüntüle 74871
Kavgadan mı men yedi38E -> A-350
Men.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.