A-1060 muayeneden kalmıştır
Araç 2014 Model Otokar Sultan Maxi City
Araç 2014 Model Otokar Sultan Maxi City
Crossway 12 m anladığım kadarıyla midibüsten devam ederYerine Iveco Crossway gibi bir araç alınsa keşke İstanbullular bayılırdı.
Alçak tabanlı Karsan Atak gibi araçlardan alınabilirYerine Iveco Crossway gibi bir araç alınsa keşke İstanbullular bayılırdı.
Ben atak'i direk karsani kalitesiz buluyorumAlçak tabanlı Karsan Atak gibi araçlardan alınabilir
Bu araçlar 303B'ye yakışır bence.Yerine Iveco Crossway gibi bir araç alınsa keşke İstanbullular bayılırdı.
Bence güzel araçlar. 8 metre otobüslerde fazla seçenek yok zaten.Ben atak'i direk karsani kalitesiz buluyorum
Karsan jest dandikliğiyle kaliteli bir minibüstür. Mafyatik koyu mavi rengiyle her arazide 120 yapabilir, günde 5 kazaya sebep olabilir, parklanma sayesinde genişliği 2 parmağı geçmeyen ara sokakları rahatlıkla gezebilir, ayakta sonsuz sayıda yolcu alabilir ve Breda gibi fazla yolcu aldığında hantallaşmaz. En fazla yolcuyu en az maliyetle gezdirir ve bunu buram buram hissettirir.Ben atak'i direk karsani kalitesiz buluyorum
Ben de bir ekleme yapayım : Çoğu zaman yol çizgisini ortalayarak en sağ ve orta şeridi işgal eder.Karsan jest dandikliğiyle kaliteli bir minibüstür. Mafyatik koyu mavi rengiyle her arazide 120 yapabilir, günde 5 kazaya sebep olabilir, parklanma sayesinde genişliği 2 parmağı geçmeyen ara sokakları rahatlıkla gezebilir, ayakta sonsuz sayıda yolcu alabilir ve Breda gibi fazla yolcu aldığında hantallaşmaz. En fazla yolcuyu en az maliyetle gezdirir ve bunu buram buram hissettirir.
(Karikatür sönmez karakurt’un)Ekli dosyayı görüntüle 71922
Bizde genelde cok fazla Karsan J9 premier onun daha yeni versiyonu olan adini bilmedigim karsan ve jestler cok Burasi karsan cenneti gibiKarsan jest dandikliğiyle kaliteli bir minibüstür. Mafyatik koyu mavi rengiyle her arazide 120 yapabilir, günde 5 kazaya sebep olabilir, parklanma sayesinde genişliği 2 parmağı geçmeyen ara sokakları rahatlıkla gezebilir, ayakta sonsuz sayıda yolcu alabilir ve Breda gibi fazla yolcu aldığında hantallaşmaz. En fazla yolcuyu en az maliyetle gezdirir ve bunu buram buram hissettirir.
(Karikatür sönmez karakurt’un)Ekli dosyayı görüntüle 71922
Yok artık
Rastgele haritada gezerken daha kötüsüne denk geldim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.