Tanrının eliNükleer başlk dağa kaçtı

Torpilin eli✔
Tanrının eliNükleer başlk dağa kaçtı
Çok yeni araçlar hep Klima Sistemi Arızası vermeye başladılar. İnanılmaz şaşırtıyor ama klima arızası aracın gitmemesine neden olur mu ki. Zaten en düşükte açıyorlar etki etmiyor camları açarsın aynısı olur2025 Procity TR Plus olan A-1814 Çatladıkapı'da arıza yapmıştır.
2025 model, 3-4 aylık olan bir aracın bu kadar çabuk arıza vermesi üzücü. Savaş Petrol ya da Vizyon Ulaşım bu araçlara çok mu kötü bakıyor yoksa ülkemizde çoğu sektörde olduğu gibi otobüs üretimi de kalitesizleşmiş anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 71833Ekli dosyayı görüntüle 71834
Artık 2025 model araçlar arıza konusunda 2012 model araçları geçti2025 Procity TR Plus olan A-1814 Çatladıkapı'da arıza yapmıştır.
2025 model, 3-4 aylık olan bir aracın bu kadar çabuk arıza vermesi üzücü. Savaş Petrol ya da Vizyon Ulaşım bu araçlara çok mu kötü bakıyor yoksa ülkemizde çoğu sektörde olduğu gibi otobüs üretimi de kalitesizleşmiş anlamadım.
Hayır 0 yaşında. 2025 Procity TRZaten bu araçlar 8 yaşında değil miydi?, diyeceğim 19 yıllık Citaro'lar da arızalanıyor
Kötü bakımdan değil bence. Procity TR sıfır olarak alınabilecek en ucuz 12 m otobüs şu anda (şu an hem plus hem plus olmayan 14 milyon ama kdv ile yoksa 12 milyona kadar düşüyor bir de bmc bayilerinin esnafa indirim uyguladığı bir gerçek. Karşılaştırma açısından Kent LF 15 milyon, Conecto 12 m ve Citiport 14 milyon.) bu fiyat aralığına ulaşmak için bir yerleden kısılıp üretim hatası çıkmış olabilir.2025 Procity TR Plus olan A-1814 Çatladıkapı'da arıza yapmıştır.
Fiyat doğruysa Conecto baya ucuz kalmış ve Procity tr plus ile aynı fiyat. Niye conecto almazsın kiKötü bakımdan değil bence. Procity TR sıfır olarak alınabilecek en ucuz 12 m otobüs şu anda (Bu plus modeli 12 milyon tl hatta plus olmayan 10 milyon. Karşılaştırma açısından Kent LF 15 milyon, Conecto 12 m ve Citiport 14 milyon.) bu fiyat aralığına ulaşmak için bir yerleden kısılıp üretim hatası çıkmış olabilir.
Conecto dediğiniz bizdeki şu "balta burun"umsu araçlar mı?Fiyat doğruysa Conecto baya ucuz kalmış ve Procity tr plus ile aynı fiyat. Niye conecto almazsın ki
Türkiyedeki en iyi araç Conecto benceConecto dediğiniz bizdeki şu "balta burun"umsu araçlar mı?
Yeni kasası çok çirkin araçTürkiyedeki en iyi araç Conecto bence
Ekli dosyayı görüntüle 71840
Alıntı: Mercedes-Benz Resmi Sayfası
Fotoğraf çok bulanık ama aynı model gibi duruyorAynılar mı bunlar
Eski kasasının dışı çok daha güzel duruyor fakat bunun içi, performansı, sessizliği olsun daha iyi benceYeni kasası çok çirkin araç
B-1625 Ayazağa bölgesinin aracıdır, bilginize. 50D hattı da Ayazağa kalkışlı ama Alibeyköy'e gidiyor.Torpilbeyköy arızalı otobüsleri
A-390--->sebebi belirtilmemiş/Hat:50E
B-1625--->göreve gelmedi/Hat:50D
(B1625 şu an aktif)
Biz buraya nükleer başlık attıetmadık mı @marmaray bağımlısı ve @Semih19-2
Bmc satıcıları toplu alımlarda baya ucuza veriyor diye biliyorum esnafa indirim yapmaya meyillilerFiyat doğruysa Conecto baya ucuz kalmış ve Procity tr plus ile aynı fiyat. Niye conecto almazsın ki
Bana çok soğuk geliyor eskisine göre eskisinde bir de ahşap görünümlü bir trim vardı o çok müthişti görüntü olarakEski kasasının dışı çok daha güzel duruyor fakat bunun içi, performansı, sessizliği olsun daha iyi bence
Şöyle bir foto görmüştüm geçenler FSM de, Sanırım kredi opsiyonları çok iyi BMC'ninBmc satıcıları toplu alımlarda baya ucuza veriyor diye biliyorum esnafa indirim yapmaya meyilliler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.