Sayın Yolcularımız,B5079(İETT) (En anlamadığımı bu oldu)
--->son durak kapalı 2 sefer, bir de güvenlik önleminden 2 sefer yapamamış,Hat: 79T
Hocam şimdi ben 79T diyor da,o "T" Taksim'i temsil ediyorsa öyledir ama bilmiyorum kiSayın Yolcularımız,
İstanbul Valiliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda, 29 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar aşağıdaki düzenlemeler uygulanacaktır:
• Taksim, Tarlabaşı ve Atatürk Kültür Merkezi otobüs durakları, otobüs seferlerine kapalı olacaktır.
• T2 / Taksim – Tünel Nostaljik Tramvay seferleri ile F2 / Karaköy - Beyoğlu Tarihi Tünel seferleri yapılmayacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Böyle bir duyuru vardı bunla alakalıdır. Taksim kalkışı ring çalışmıştır kalkış olmamıştır büyük ihtimalle
Ring değil ama Aynen bu şekilde 79T'ye duyuru koymuşlar şöyle:Taksim kalkışı ring çalışmıştır kalkış olmamıştır büyük ihtimalle
Evet 79T -> Kayabaşı Kiptaş Peron - Taksim HattıdırHocam şimdi ben 79T diyor da,o "T" Taksim'i temsil ediyorsa öyledir ama bilmiyorum ki![]()
Aynen öyleGüvenlik önlemi de bundan kaynaklı sanırsam hocam,öyle midir?
Evet. Pek bir şey değişmemiş. İlk duraktan değil de 2. duraktan seferine başlamışGüvenlik önlemi de bundan kaynaklı sanırsam hocam,öyle midir?
Arıza vermiş detay yazmamışlarM4568'in arıza acaba tabela mı
Aracın vermediği arıza kalmamış. 9 seferden 2 sini sağlıklı yapabilmiş.Şimdi de yolda K1645 arıza yapmış şuan bindiğim otobüse (solo araç) körüklünün yolcuları sığdırılmaya çalışılıyor. Delirmemek elde değil şu sıcakta millet ayakta duramıyo ya.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.