Ayna arızası nedir ya cins cins şeyler çıkarıyorlar
Kesinlikle Kurtköy deki karsanlar İkitelli den daha iyi çoğu kişi Kurtköyü beğenmez Kurtköyde 39 İkitelli de 72 karsan arizaliydi dün inanılır gibi değilİett’de avrupa yakası ve anadolu yakası arasında ciddi bir liyakat farkı var bence iett bana avrupa yakasında yetersiz geliyor
Bunların üç kapılıları da var, onlardan alınabilir mesela.Bu alçak-girişli otobüsler de teknik olarak alçak tabanlıya girİyor. İstanbul’da her çeşit yol var gidip de 139D gibi bir köy hattına Citaro veriyorlar alçak tabanlı otobüs o yolda olmaz çünkü ömrü kısalır düşük girişli otobüs almaları lazım o yollara daha uygun. 2 kapılı olması köylerden kalkan hatlar için kullanılacağı için çok sorun yaratmaz bence
Ekli dosyayı görüntüle 71400
Gerçekten çalışmamak için bahane arıyorlarM4012 -> 79G - ARACIM ARIZALANDI YOLDA KALDIM! / KONUMUM BEKLEMEYE UYGUN / HARARET (BHRR)
Ekli dosyayı görüntüle 71429
M4013 -> 336K - yolda ağır kalıyor Tuhaf
Ekli dosyayı görüntüle 71430
Bence otobüsler kamu malı oldukları için şöförler başlarına suç kalmasın diye küçük bir şeyde bile iptal haklarını kullanıyorlar daha büyük sorunlar çıkmasın diyeGerçekten çalışmamak için bahane arıyorlar
Kurtköy karsanları cidden ikitelliden baya iyi hatta otokarları karşıdan gelen otokarlardan bile iyi ama yine de Anadolu yakasının en bakımsız garajıdırKesinlikle Kurtköy deki karsanlar İkitelli den daha iyi çoğu kişi Kurtköyü beğenmez Kurtköyde 39 İkitelli de 72 karsan arizaliydi dün inanılır gibi değil
Araç bir sonraki servisine geç kalmış ve Terkos durağından başlatmışlar.M4012 -> 79G - ARACIM ARIZALANDI YOLDA KALDIM! / KONUMUM BEKLEMEYE UYGUN / HARARET (BHRR)
Ekli dosyayı görüntüle 71429
M4013 -> 336K - yolda ağır kalıyor Tuhaf
Ekli dosyayı görüntüle 71430
2198-2306 / 3001-3071 serisi mi yoksa 1183'e kadar olan araçlar mıkarşıdan gelen otokarlardan bile iyi
Anadolu Yakasındaki araçlar daha eski bu arada. Avrupa yakasında yeni akialar ve BMC ler varİett’de avrupa yakası ve anadolu yakası arasında ciddi bir liyakat farkı var bence iett bana avrupa yakasında yetersiz geliyor
Bakım farkı var o zamanAnadolu Yakasındaki araçlar daha eski bu arada. Avrupa yakasında yeni akialar ve BMC ler var
Geçen gün gözümün önünde 76O'da iken 146T'de çalışan yeni Akia Kapı arızası verip tüm yolcuları indirmişti. Yeni alınan araç bile kapı arızası verince çok şaşırmıştımAnadolu Yakasındaki araçlar daha eski bu arada. Avrupa yakasında yeni akialar ve BMC ler var
Kent XL de veriyor, hatta kapıları yarım açık olanı bile görmüştüm.Geçen gün gözümün önünde 76O'da iken 146T'de çalışan yeni Akia Kapı arızası verip tüm yolcuları indirmişti. Yeni alınan araç bile kapı arızası verince çok şaşırmıştım
Kesinlikle katılıyorum. İkitelli garajı çok büyük olması rağmen çok işlevsiz. Hatta yetmemişler İkitelligarajı1 ve 2 diye içinde de bölmüşler ama nafileAnadolu'da önü Pert olan ve binayı yıkan Otokar bile tamir edildi. Şu anda çalışıyor.
T1103 daha tamir edilemedi.
Kurtköy 2 bittiğinde de aynısı olacak. Kurtköy 1,2 olarak ayrılacakHatta yetmemişler İkitelligarajı1 ve 2 diye içinde de bölmüşler ama nafile
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.