O3267 132T görevini yerine getirmekteyken cemil türker iöo’ya gelmeden evvel dörtlüleri yakıp durmuştur
(arızalanmamış şu an areket halinde)
(arızalanmamış şu an areket halinde)
Bu aracın yerine O1191 gönderilmişO1248 / Hararet (98G)
Aynı hatta çalışan 2297 ile geçerken dörtlüleri yanık halde gördüm.
İşleyen demir paslanmaz bizimkiler garajda bir yatıyor bir çalışıyor bir de yüksek tabanlı çalışıyor şehirlerarasında onlar kötü şartlara karşı daha dayanıklı bizimkiler alçak tabanlı topraktada gidiyor asfalttadaŞehirlerarası otobüsler sezonda 24 saate varan çalışmalarla sorun yaşamamasına rağmen genelde günde en fazla 16 saat çalışan , aralarda dinlenen otobüslerin bu kadar çok hararet arızası vermesi veya yanması ilginç değil mi ?
Evet ama şu faktörde önemli şehirlerarası otobüsler genelde otobanda gider fakat İETT öho taşlı yolda da gider bozuk yolda da ve özellikleri çok farklıdır motorları olsun süspansiyonları olsun genelde şehirlerarası otobüslere daha çok ağırlık verir firmalar çünkü para oradadır.Şehirlerarası otobüsler sezonda 24 saate varan çalışmalarla sorun yaşamamasına rağmen genelde günde en fazla 16 saat çalışan , aralarda dinlenen otobüslerin bu kadar çok hararet arızası vermesi veya yanması ilginç değil mi ?
Bu mümkün değil maalesef. Yaş bahanesiyle giden yüksek tabanlı araçların bir çoğu engelli rampasına uygunsuzluğu ve bebek arabası/valiz büyük el çantası gibi durumlarda yolcuya sıkıntı çıkarıyor. Çantaları falan geçtim en büyük sıkıntısı tekerlekli sandalyeyle binmek isteyen vatandaşlarımız için binmek gibi seçenekleri olmuyor maalesefİETT ESHOT gibi yüksek tabanlıya yatırım yapmalı ÖHO’dan beklememeli
Alçak girişlileri var bu yüksek tabanlıların ne kadar yüksek kalıyorlar bilemiyorum ama akia’nın böyle alçak girişli bir 8 metre modeli var iett parayı çıkarıp pekala bunun 12 18 metresini ürettirebilir gidip köy hattına alçak tabanlı vermek arabanın ömrünü kısaltıyor çünkü tek sorun 2 ya da 5 kapılı olacak bunlarBu mümkün değil maalesef. Yaş bahanesiyle giden yüksek tabanlı araçların bir çoğu engelli rampasına uygunsuzluğu ve bebek arabası/valiz büyük el çantası gibi durumlarda yolcuya sıkıntı çıkarıyor. Çantaları falan geçtim en büyük sıkıntısı tekerlekli sandalyeyle binmek isteyen vatandaşlarımız için binmek gibi seçenekleri olmuyor maalesef
M4510 olabilir mi ? 2 gündür Malkoçoğlu tarafında görevsiz duruyor ? Bilen var mı ? Ya da bu aracı gören ?
Birde nerede gördün ? Tabi biliyorsan oraları . Mahmutbey yolunda çekilmiş videoyu gördüysen 4541 dir . ( beton mikserinin söndürdüğü)
Tamamdır M4541 o . Başka yanan yokM-4510 olamaz çünkü M-4510 tamamı Emin Evim reklamı kaplamalı.Ayrıca M-4510 dün 78F’de çalıştı gördüm.
Instagram hesabından paylaşılmış.Habipler - Arnavutköy yolu orası.
O araç zaten İstanbul'daki en bakımsız Conecto'larından biri.B-1752:Muayeneden kaldı/Çalıştığı Hat:29Ş
Araç 2012 Model Mercedes Benz Conecto
Bir insan Conecto ya neden bakmaz aklım almıyorBu araç zaten İstanbul'daki en bakımsız Conecto'larından biri.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.