Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler | Sayfa 39 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

İyi bari belki bi farklılık yapıp kaliteli alalım deyip Mercedes alabilirler.Bence çok zor ama yine de umut işte.😃
Yaşları gelene kadar değişmezler bence. Aradaki bazı çürükler dışında araçlar sağlam. Özellikle A-1837 bakımlı ve modifiyeli. CNG sökümleri de performanslarını arttırdı. Devam ederler gibi. Niyeyse küçükçekmeceden geçen araçlardan CNG'li cobralar çok ilgimi çekiyor.

Yaşları gelene kadar değişmezler bence. Aradaki bazı çürükler dışında araçlar sağlam. Özellikle A-1837 bakımlı ve modifiyeli. CNG sökümleri de performanslarını arttırdı. Devam ederler gibi
Etmesinler.Derhal hemen değiştirsinler.500 kere yolda kaldıklarını gördüm.3-4 kere teker patlattıklarını gördüm.Bi keresinde 1.Etap’tan 2.Etap’a inen yokuşun başında tekeri fırlamıştı(A-1740) karşı şeride.Daha dün bi tanesi benim sitemin kapısının önünde kaldı.CNG’li çalışırlarken çıkardıkları iğrenç sesleri söylemiyorum bile.Uykumuzdan ediyorlardı.Araçlar zaten bakımsız pis.

Etmesinler.Derhal hemen değiştirsinler.500 kere yolda kaldıklarını gördüm.3-4 kere teker patlattıklarını gördüm.Bi keresinde 1.Etap’tan 2.Etap’a inen yokuşun başında tekeri fırlamıştı(A-1740) karşı şeride.Daha dün bi tanesi benim sitemin kapısının önünde kaldı.CNG’li çalışırlarken çıkardıkları iğrenç sesleri söylemiyorum bile.Uykumuzdan ediyorlardı.Araçlar zaten bakımsız pis.
Sanırım bu araçları seven tek benim 😅 işin şakası daha sarıya geçmeden önce 89S bölgesinde çalışırken klimaları sıcak üflüyordu. Yazın hamam gibiydi o yönü düzelmiş gibi. Ayrıca 98 bence ring olmamalı araçları 3 saatlik yolculuk çok yoruyor. Bakırköye peron şart. Eskiden ne güzel peronları vardı

34 KP XXXX plakalı bir temsa görürsen yüksek ihtimalle savaş petrolündür. Benim bölgemde çok var görmekten sıkıldım
Onu da biliyorum da GA ve KP plakalılar aynı şirketin zannediyordum.Çünkü İOAŞ ilk kurulduğu zaman KP’li Temsalar karşı(Anadolu yakası) yakadaydı.GA plakalı Temsalar,Cobralar da bu taraftaydı.Misal A-1755,A-1555 filan bunlar GA plakaydı ilk zamanlar.Sonra GA Plakalı Temsalar karşıya KP plakalı Temsalar bu tarafa geldiler.Hatta GA plakayı o zaman Arnavutköy ilçesi dağıtıyordu.Misal Başakşehir de GC plaka dağıtıyordu.Ben bu yüzden hepsini bir sanıyordum.Plakalardan araçların sahiplerinin hangi ilçeden olduğunu anlayabiliyordum.

Onu da biliyorum da GA ve KP plakalılar aynı şirketin zannediyordum.Çünkü İOAŞ ilk kurulduğu zaman KP’li Temsalar karşı(Anadolu yakası) yakadaydı.GA plakalı Temsalar,Cobralar da bu taraftaydı.Misal A-1755,A-1555 filan bunlar GA plakaydı ilk zamanlar.Sonra GA Plakalı Temsalar karşıya KP plakalı Temsalar bu tarafa geldiler.Hatta GA plakayı o zaman Arnavutköy ilçesi dağıtıyordu.Misal Başakşehir de GC plaka dağıtıyordu.Ben bu yüzden hepsini bir sanıyordum.Plakalardan araçların sahiplerinin hangi ilçeden olduğunu anlayabiliyordum.
Doğrudur buraya gelen C-1623 plakası 34 GA 3888 ama temsa (maalesef o da berbat. Hatta gördüğüm en kötü temsa olabilir)

Sanırım bu araçları seven tek benim 😅 işin şakası daha sarıya geçmeden önce 89S bölgesinde çalışırken klimaları sıcak üflüyordu. Yazın hamam gibiydi o yönü düzelmiş gibi. Ayrıca 98 bence ring olmamalı araçları 3 saatlik yolculuk çok yoruyor. Bakırköye peron şart. Eskiden ne güzel peronları vardı
Eskiden ne güzel püfür püfür yepyeni Citarolar ve DAF MJT’ler vardı.Keyfini iyi yaşadık şükür.😃

Keşke A-1552 ve B-1535 76O bölgesine gelse.
Bir de bu var.A-1552 ve A-1680 eski araçlarıyla yıllarca 98H hattında çalıştılar.Ayazağa bölgesine geçer geçmez biri Conecto biri Otokar aldı.

98H/92Ş bölgesinde çalışırken yeni araçla çalışmak yasak mı ? Niye kimse yenilemiyo ya da yenileyenler niye bölge değiştirip yeniliyor? 😃 Fıstık gibi bi tane daha Mercedes olacaktı gitti ? Yıllarca eskisine bindik ama. 😃😃

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.