Bana 08-019umu hatırlattı.146 -> A-1743
Araç motor arızası yemiş.
146 -> A-1856
Araç göreve gelmedi.
En sorunlu bölge.
Anlık fotosunu vericem bekleyinARACIM ARIZALANDI YOLDA KALDIM! / KONUMUM BEKLEMEYE UYGUN / FREN / KÖRÜK ARIZASI
Ekli dosyayı görüntüle 73515
![]()
Abi aman buralara gelme semte meteor falan düşer Allah korusunBugün A-1676'ya bindim. Araç seferini tamamladıktan sonra muayeneden kalmış. Bu da benim için başka bir tesadüf.
Otobüs denize batmıyorsa sorun yok bekliyor adamcağızARACIM ARIZALANDI YOLDA KALDIM! / KONUMUM BEKLEMEYE UYGUN / FREN / KÖRÜK ARIZASI
Ekli dosyayı görüntüle 73515
![]()
Ben gelirsem İstanbulda tüm otobüsler arıza verir bak geçen 6 otobüse bindim tke günde hepsi beni yolda bıraktıAbi aman buralara gelme semte meteor falan düşer Allah korusun![]()
Ben gelirsem İstanbulda tüm otobüsler arıza verir bak geçen 6 otobüse bindim tke günde hepsi beni yolda bıraktı
Deme öyle bak gelir tüm 304lere 303lere sonra Şirinyerde tüm otobüslere kart okuturumAbi bucaya gelme nolur,
304'e zaten proyangıncity veriyorlar bırak,Deme öyle bak gelir tüm 304lere 303lere sonra Şirinyerde tüm otobüslere kart okuturum
Geçen Titreyensa vardı ne oldu şimdi304'e zaten proyangıncity veriyorlar bırak,
Nasıl bir şans bu yaŞansıma bak. Aracın fotoğrafını çektikten sonra arıza yapmış.
A-892'nin konumu sapmaya başladı. Araç farklı farklı yerlerde.303A -> A-892
ARACIM ARIZALANDI YOLDA KALDIM / TRAFİK OLUMSUZ ETKİLENİYOR / MOTOR ARIZASI
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.