Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
500T 500L aktarması dünyanın en saçma olayı hiçbir faydasi yok, Kilometre tasarrufu yok, benzin tasarrufu yok, yol tasarrufu yok, trafiğe faydasi yok, yok yok . Sadece 4. Leventi curcunaya çevirecek bi hamle, iş saati zaten 4. Levente paket geliyor 500tler onlar boşalacak bir de 4. Leventteki yolcularla birlikte 500l ye binecek millet oturan adam ayakta kalacak. İettnin tek yapması gereken bu hatta 5-10 tane araç eklemek ama iett hiç milleti düşünür mü ne kadar fazla araç garajda yatarsa o kadar kâr tek düşündükleri bu

Daha öncede aynıları söylendi hemen yelkenleri suya indirmeyin daha yapılan birşey olmadı, İETT'nin yapması gerekenleri konuştuk son kez tekrar yazıyorum görmeyenler unutanlar için 500T de atıyorum 56 araç varsa bunun 28 i 500L de, 28 i 500T çalışacak şekilde ayarlasın yeter ilk etapta. 500L ve 500T bağımsız çalışacak zaten 500L 28 araçla iyi sefer atar. 500T de 28 araçla seferini tamamlar. Yeter ki 4.Levent metroda hazır kıta birer adet 500T ve 500L beklemeli.
Daha sonrasında bir problem çıkarsa 500T den solo otobüs 500L ye kaydırılır. 500T ye 3-5 adet körüklü otobüs eklenir. Yine de sorun çıkarsa İkitelliden 500L ye körüklü otobüs verilir sorun çözülür. Kafanızda büyütmeyin bu kadar.

Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bu benim ilk mesajım, herkese iyi forumlar dilerim.
Bence İett, 4. Levent'i aktarma noktası olarak seçti. İlk neşteri 500T'ye vurdu. Burdan gelecek dönütlere göre, 2. köprüden geçen hatları Mecidiyeköy yerine burada sonlandıralabilir. Sizce de böyle bir gelişme olur mu ileride?

Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bu benim ilk mesajım, herkese iyi forumlar dilerim.
Bence İett, 4. Levent'i aktarma noktası olarak seçti. İlk neşteri 500T'ye vurdu. Burdan gelecek dönütlere göre, 2. köprüden geçen hatları Mecidiyeköy yerine burada sonlandıralabilir. Sizce de böyle bir gelişme olur mu ileride?
Merhabalar, öncelikle hoş geldiniz sitemize. Alibeyköy benzeri uygulama 4. Leventte de olabilir

Son düzenleme:
İett bu hatlara körüklü falan vermez verirse de gider günün en boş saatine koyar, 28 araç 500L ye yeter ama 500T ye imkansız, mevcut olan araç sayısı yetersiz , hattı istersen 3'e böl araç eklemedikçe hiçbir faydası olmaz
Daha önce de yazmıştım. Bu hattın 3'e bölünmesi gerekiyor diye. İlk bölünme yapıldı. İkincisi ise; Kozyatağı & Şifa arasını kapsıyor. Bu bölünme sayesinde Şifa Mah. & Kozyatağı arası 130Ş ve 500T birleşmiş olacak ve hatta M4'e daha fazla yolcu aktarması sağlanmış olacak. Kozyatağı & Levent arası ise daha randımanlı bir şekilde çalışacak. Toplam bilet sayısı 2 olacak. Hatta bir süreliğine 'insanları alıştırmak için ' M5 sonrası Kozyatağı'ndan Levent sonrasına ücretsiz aktarma verilebilir. Yani Tavşantepe'den Levent'e tek bilet. 1 ay için bu denenebilir. Sonra sistem oturur. Trafikten sıyrılmış olur insanlar. İstanbul trafiğinde mecburiyet oldu bu durum. Hoşumuza gitmeyebilir ama gerçekler buraya götürüyor.

Ücretsiz aktarma olursa neden olmasın? Toplam ücret miktarı atmadığı sürece olmalı diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt