canları sıkılmıştır. geçmiş olsun1 Saate bir kalkan hattın diğer seferini 25 dk önce kaldırmak nedir ya. Duyuru geç görmem sebebiyle saatte bir kalkan otobüsü kaçırdım bile şaka gibi cidden
Ekli dosyayı görüntüle 70837
canları sıkılmıştır. geçmiş olsun1 Saate bir kalkan hattın diğer seferini 25 dk önce kaldırmak nedir ya. Duyuru geç görmem sebebiyle saatte bir kalkan otobüsü kaçırdım bile şaka gibi cidden
Ekli dosyayı görüntüle 70837
Ayrıca Benzin sürekli artıyor. Savaşın etkisinden daha da artıyor. Hobi/Sevgi ayrıdır, gerçekler ayrıdırArtık modern çağda hızlı neyse o kullanılıyor şunun şu fantezisi varmış a dur biz onu ellemeyelim falan demelerini beklemeyelim trafiğinde rahatlaması lazım bi yandan. Her gün millet işine evine okuluna saatleri harcıyo. Hatrı sayılır mesafede veya ne diyelim iş görür mesafede kısaltmak pek de yanlış değil. Ben şahsen otobüslerle tek vesait gidilecek yerde olsa metroyla gitmeyi tercih ediyorum. O yüzden benim için sadece metroya otobüs gitsin yeter.
Tekte trafikle 1-1:30 saatte gitmek mi pratik aktara aktara 40-45 dk mı??Arkadaşım normal hatlar zaten hızlı ve pratik hatlar. İndi bindinin nesi pratik sana soruyorum.
"İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri"Dostum akli dengen yerinde mi. Cidden nasıl böyle konuşabiliyorsun. Ben doğru yerdeyim. Sen bana siteyi mi öğretiyorsun. Burası hatlar başlığı.
en kötü konuyu kitleriz. herkes rahatlar.Beyler, yeni kayıt olan arkadaş kim bilmiyorum ama sorun şu ki, site üzerinden birilerine bela okumak hoş değil. Her zaman diyorum, kamu görevlileri hakkında yazdıklarınıza dikkat edin, usulünce tartışın. Adı üstünde forum sitesi ama kimsenin siteyi tartışmaya açmaya ya da yönetimi eleştirmeye hakkı yok. Sorun varsa, özelden yönetimle ilgili şikayetinizi iletebilirsiniz.
Aktarmayı beklerken aynı süre oluyor zaten alibeyköyde tm leri beklerken ömrüm çürüdü artık alibeyköye zorunlu olmadıkça gitmiyorum alternatif rota geliştiriyorumTekte trafikle 1-1:30 saatte gitmek mi pratik aktara aktara 40-45 dk mı??
Alibeyköy tarafını bilemem bana baya uzak ve ters ama kendi bölgemde Metro/metrobüsle aktarma yapıp metro/metrobüsten sonra otobüse binmek en az 15-30 dk süre sağlıyor. Özellikle Küçükçekmece-Kayaşehir-Başakşehir-Avcılar taraflarında. Örneğin okuluma 146 hattıyla tek otobüsle gidersem yolum otobüs bekleme, trafik ve yolcu in-bin olaylarıyla 1 buçuk saatten fazla sürerken, Otobüs-Marmaray-Metrobüs-Tekrar otobüs 4 aktarmayla daha hızlı gidiyorum. Akbil dert olmuyor, Öğrenci olduğum için abonman var 200 basım her türlü yetiyor. 4 farklı araçla, 1 araçtan daha hızlı gidiyorum.Aktarmayı beklerken aynı süre oluyor zaten alibeyköyde tm leri beklerken ömrüm çürüdü artık alibeyköye zorunlu olmadıkça gitmiyorum alternatif rota geliştiriyorum
Aktarma beni özellikle zihnen yoruyor hem ödenen miktar da fasla oluyor (ben abonman kullanmıyorum) ben 146 yla gitmeyi tercih ederdim tabi otobüs-raylı sistem aktarması daha az stresli otobüs-otobüs aktarmaları saçlarımı beyazlatıyorAlibeyköy tarafını bilemem bana baya uzak ve ters ama kendi bölgemde Metro/metrobüsle aktarma yapıp metro/metrobüsten sonra otobüse binmek en az 15-30 dk süre sağlıyor. Özellikle Küçükçekmece-Kayaşehir-Başakşehir-Avcılar taraflarında. Örneğin okuluma 146 hattıyla tek otobüsle gidersem yolum otobüs bekleme, trafik ve yolcu in-bin olaylarıyla 1 buçuk saatten fazla sürerken, Otobüs-Marmaray-Metrobüs-Tekrar otobüs 4 aktarmayla daha hızlı gidiyorum. Akbil dert olmuyor, Öğrenci olduğum için abonman var 200 basım her türlü yetiyor. 4 farklı araçla, 1 araçtan daha hızlı gidiyorum.
139T bir nevi bu görevi görüyor, son zamanlarda İETT sürekli sefer ekliyor bu hatta bugün de 10 haftaiçi seferi eklenmişaktarma sistemi, kapasiteler en yüksek seviyeye çıkarıldığı takdirde ve ücretsiz olduğu takdirde gayet güzel bir sistem aslında. bir hatta daha az araçla daha çok sefer atılabilir örneğin üsküdar-şile.
ne gerek var üsküdar'a kadar gitmeye. çekmeköyden dönüp şileye gitse aynı araç sayısıyla çok daha sefer yapılabilir ayrıca araçlar saatler süren trafiğe girmezler.
yaz için yapılıyor sadece maalesef kış tarifesinde yine azaltıyorlar perişan oluyoruz yollarda ayrıca tepeüstüne gidene kadar da iş saatlerinde çok trafik oluyor keşke madenler meydandan dönse ve tek bilet olsa139T bir nevi bu görevi görüyor, son zamanlarda İETT sürekli sefer ekliyor bu hatta bugün de 10 haftaiçi seferi eklenmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.