Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
37T’den öho ve haftasonu seferleri gitmiş İRFAAAAAN ALİBEYKÖYDE GAYRİMENKULUN MU VAR İRFAAAAAN ALİVEYKÖYE GİTMEK İSTEMİYORUM İRFAAAAN ŞU ÇIRÇIR PERONUNU BÜYÜTTE 50P HARİCİ BİR ŞEYE BİNEBİLEYİM İRFAAAAAAAAAAAN BETON YIĞINI O PERONA GİRMEK İSTEMİYORUM İRFAAAAAAAAAAN

50p demişken Pazar 5 sefer, Haftaiçi 8 sefer, Cumartesi 8 sefer ilave edilmiş 50 MİLYON SEFERİ BULUNAN HATTA NİYE EKLEME YAPIYORSUN İRFAAAAAAN YOLCU SİRKÜLASYONU FAZLA AYAKTA YOLCU ÇOK GEÇİCİ OLUYOR ZATEN

37y haftaiçi seferleri büyük oranda artmış (!) (1 sefer eklenmiş)

indir.jpeg

Aşırı bir işbilmezlik var kafayı yemek üzereyim dün TM18'e "binmeye çalıştım" tabii şanslıymışım benden sonrakilerin %90'ı binemedi otobüse.. ya bi hatta bakarsın ulan bunun bilmem şu saatlerdeki seferi hep paket ben bi körüklü vereyim dersin. hadi eyvallah bir iki körüklü vermişsinizde bu hatta sizce 1-2 tane mi körüklü yetiyo siz nasıl yöneticilersiniz ben anlamıyorum koyun şuraya biraz daha körüklü insanlar artık daha mağdur olmasın. 36L'yi de kısmışsınız zaten.

Yok olur mu niye versinler ? Gazi ve Alibeyköy var 😨😨TM18 kalabalık mı ? Bizene !! TM17 gibi GAZİNİN BEL KEMİĞİ bir hat varken, niye versinler ki 36L ve TM18’e körüklü araç ? Sonuçta bu hatlar bomboş, TM17 aşırı kalabalık değil mi sayın iett ?? Milyon tane araba var oraya çalışan , ne hikmetse doluymuş o hatlar ( yine de ) 36L yi artık kullananlara Allah sabır versin. 36Z bile anormal şekilde doluyken , 36L nin seferlerinin azalmasını bir türlü anlayamadık bütün Aile olarak ( abartmıyorum )
Levent durağından örnek veriyorum; 36L ve 36Z affedersiniz hayvan taşımacılığı yapar gibi yolcu taşırken , 36G bomboş geçiyor ( genel olarak bindiğim saatler içerisinde ; tabikide her hat gibi akşam dolu )
Alibeyköy’ü anlatmaktan sıkıldım artık . Başlamayacağım bile .

38G haftasonu seferleri kalkmış yaz hatları D1 Tepeüstü – Polonezköy / Cumhuriyet Köyü D2 Beşiktaş- Belgrat Ormanı açılmış D2’ye araç vermek için hatları katlettiler fakat D2’nin haftasonları 50L’nin yükünü azaltacağını düşünüyorum.

İki hatta sadece hafta sonları çalışıyor D1 4 gidiş 4 dönüş D2 7 gidiş 7 dönüş

Değerli Yolcularımız;

Batı Ataşehir, Finans Merkezi civarındaki yol çalışmaları ve düzenlemelerinin tamamlanmasına istinaden, 13FY Batı Ataşehir / Finans Merkezi – Mevlâna Metro / Ferhatpaşa hattımızın güzergâhı 10.06.2025 Salı tarihinden itibaren gidiş ve dönüş yönünde Finans Merkezi bölgesine hizmet verecek şekilde düzenlenmiştir.

10:
11-06-2025 itibariyle Haftaiçi 46 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 18 sefer ilave edilmiştir
129T:
10-06-2025 itibariyle Cumartesi 2 sefer ilavesi
2:
121B:

Son düzenleme:
Konu sahibi
10:
11-06-2025 itibariyle Haftaiçi 46 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 18 sefer ilave edilmiştir
129T:
2:
121B:
129T... Bu hat hâlâ var acaba yolcusu var mı? Kalabalık mı gidip geliyor? Çok seyrek olduğu için hiç denk gelmiyorum.

129T... Bu hat hâlâ var acaba yolcusu var mı? Kalabalık mı gidip geliyor? Çok seyrek olduğu için hiç denk gelmiyorum.
Bir 251 500T olmasa da Bir babadır biizm için dün gece akaretlerde çok yolcusu yoktu gözlemlediğim kadarıyla taksim beşiktaştan emaara gidilmek için kullanılıyor

Geri
Üst Alt