MK53'ün seferleri artırılmış, zannediyorum hat kapatılmayacak.
129T... Bu hat hâlâ var acaba yolcusu var mı? Kalabalık mı gidip geliyor? Çok seyrek olduğu için hiç denk gelmiyorum.10:
11-06-2025 itibariyle Haftaiçi 46 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 18 sefer ilave edilmiştir
129T:
10-06-2025 itibariyle Cumartesi 2 sefer ilavesi
2:
121B:
Bir 251 500T olmasa da Bir babadır biizm için dün gece akaretlerde çok yolcusu yoktu gözlemlediğim kadarıyla taksim beşiktaştan emaara gidilmek için kullanılıyor129T... Bu hat hâlâ var acaba yolcusu var mı? Kalabalık mı gidip geliyor? Çok seyrek olduğu için hiç denk gelmiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.