Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar doğruları konuşalım şimdi 36CB 36S 38H okul harici kaç yolcusu var 36V kaç yolcusu var

Ayrıca ben hep şunu savunurum 38H zübeyde hanım -gazi-yunusemre-hükümet konağı-haseki(belediye) -Mescid-i selam -habibler-yayla olarak 20 dk bir sabit hizmet vermeli

Şuan 36t gibi hattın kaldırılması bana saçma geliyo

36V ile ilgili problemi hep söyledim söylüyom
36V 20-24 dk bir sabit çalışır topkapı gaziosmanpaşa minibüsleri vardı
Topkapı minibüsleri taksi 🚕 oldu
36V sefer aralığı önce 25 sonra 30 dk çıkartıldı temel sebep bu
Ama 36CB 36S gibi hatları boş çalıştırıcağına alibeyköy hattı açıp tm18 habiblere uzakta bilir

Plan proje yok
Gazi'den geçsin boş olsun sorun değil mantığı var
Bu bir gerçek siz gazi veya habiblere giderken 1 saat veya pazar günü 1 otobüs seferi iptal edildi mi 2 saat karda yolda beklediniz mi?
-yok
O zaman 36V kullanın halini anlamazsınız

Kıymetli SG-220,

Mesele haklı veya haksız, doğru ya da yanlış olmandan bağımsız bir durum. Üslup konusunda sorun yaşadığın bir gerçek. Bu konuda eleştiremeyiz seni, haddimize de değil fakat bu durumu da kabul etmek zorunda değiliz. Anlatmaya çalıştığımız unsur senin için bir şey ifade etmiyor olabilir fakat bu şekilde ilerlemek de herşeyden önce sana zarar verecek. Hiç hoşuna gitmeyen bir karşılık almış olabilirsin. Sana karşı olumsuz kelimeler de kullanılmış olabilir. Tüm bunların karşılığında yangına körükle gitmek yerine şikayet butonunu kullanırsan sen sitede kalmış olursun, gerekiyorsa da başkaları ile yollar ayrılır.

Arkadaşlar, günbatımı yaklaşıyor. Uygun bir yer bulun ve anın tadını çıkarın.

Herkese mutlu akşamlar.

Artık modern çağda hızlı neyse o kullanılıyor şunun şu fantezisi varmış a dur biz onu ellemeyelim falan demelerini beklemeyelim trafiğinde rahatlaması lazım bi yandan. Her gün millet işine evine okuluna saatleri harcıyo. Hatrı sayılır mesafede veya ne diyelim iş görür mesafede kısaltmak pek de yanlış değil. Ben şahsen otobüslerle tek vesait gidilecek yerde olsa metroyla gitmeyi tercih ediyorum. O yüzden benim için sadece metroya otobüs gitsin yeter.

Artık modern çağda hızlı neyse o kullanılıyor şunun şu fantezisi varmış a dur biz onu ellemeyelim falan demelerini beklemeyelim trafiğinde rahatlaması lazım bi yandan. Her gün millet işine evine okuluna saatleri harcıyo. Hatrı sayılır mesafede veya ne diyelim iş görür mesafede kısaltmak pek de yanlış değil. Ben şahsen otobüslerle tek vesait gidilecek yerde olsa metroyla gitmeyi tercih ediyorum. O yüzden benim için sadece metroya otobüs gitsin yeter.
Ayrıca Benzin sürekli artıyor. Savaşın etkisinden daha da artıyor. Hobi/Sevgi ayrıdır, gerçekler ayrıdır

Tamam şu torpil olayını unutalım şu an için . Birbirimizi yemekten konu dağılıyor gerçekten .
Bak şimdi senin Gazi için konuşuyorum:
Şu an tüm hatlar tam olması gerektiği gibi, TM17 hariç . Gereksiz saatler var . Doğru konuşalım .

Benim yaşadığım yerde de problemim yok . Benim hattım 40 dakikada bire düştü mesela ( 35 dk ) ama geri dönüşünde 1 araç farklı depara aldık . He almasakta olur muydu ? Belki , tartışılır .

36L-Z nin artmasını ve IETT geçmesini çok istedim körüklü araç için . Nasip değilmiş görmek , okul değiştirdim . 500T yi çok söyledim gene eldeki sıfır .

Bak benim sana torpil haricinde argo kullandığımı nerde gördün ? Ya da bir başkasının ? Sadece sen milletle yanlış dilden anlaşmaya çalışıyorsun. Ben sana dediğim torpilli ve troll lakabını geri çekiyorum . Arada anlaşalım . Hem milletide rahatsız etmeyi bırakırız he ?

Dostum akli dengen yerinde mi. Cidden nasıl böyle konuşabiliyorsun. Ben doğru yerdeyim. Sen bana siteyi mi öğretiyorsun. Burası hatlar başlığı.
"İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri"

Sanırım siz yanlış geldiniz. Hiçte hatlar hakkında konuşulan yer değil, İLAVE-DEĞİŞİKLİK-İPTAL haberleri.

Beyler, yeni kayıt olan arkadaş kim bilmiyorum ama sorun şu ki, site üzerinden birilerine bela okumak hoş değil. Her zaman diyorum, kamu görevlileri hakkında yazdıklarınıza dikkat edin, usulünce tartışın. Adı üstünde forum sitesi ama kimsenin siteyi tartışmaya açmaya ya da yönetimi eleştirmeye hakkı yok. Sorun varsa, özelden yönetimle ilgili şikayetinizi iletebilirsiniz.

Beyler, yeni kayıt olan arkadaş kim bilmiyorum ama sorun şu ki, site üzerinden birilerine bela okumak hoş değil. Her zaman diyorum, kamu görevlileri hakkında yazdıklarınıza dikkat edin, usulünce tartışın. Adı üstünde forum sitesi ama kimsenin siteyi tartışmaya açmaya ya da yönetimi eleştirmeye hakkı yok. Sorun varsa, özelden yönetimle ilgili şikayetinizi iletebilirsiniz.
en kötü konuyu kitleriz. herkes rahatlar.

Aktarmayı beklerken aynı süre oluyor zaten alibeyköyde tm leri beklerken ömrüm çürüdü artık alibeyköye zorunlu olmadıkça gitmiyorum alternatif rota geliştiriyorum
Alibeyköy tarafını bilemem bana baya uzak ve ters ama kendi bölgemde Metro/metrobüsle aktarma yapıp metro/metrobüsten sonra otobüse binmek en az 15-30 dk süre sağlıyor. Özellikle Küçükçekmece-Kayaşehir-Başakşehir-Avcılar taraflarında. Örneğin okuluma 146 hattıyla tek otobüsle gidersem yolum otobüs bekleme, trafik ve yolcu in-bin olaylarıyla 1 buçuk saatten fazla sürerken, Otobüs-Marmaray-Metrobüs-Tekrar otobüs 4 aktarmayla daha hızlı gidiyorum. Akbil dert olmuyor, Öğrenci olduğum için abonman var 200 basım her türlü yetiyor. 4 farklı araçla, 1 araçtan daha hızlı gidiyorum.

Son düzenleme:
Alibeyköy tarafını bilemem bana baya uzak ve ters ama kendi bölgemde Metro/metrobüsle aktarma yapıp metro/metrobüsten sonra otobüse binmek en az 15-30 dk süre sağlıyor. Özellikle Küçükçekmece-Kayaşehir-Başakşehir-Avcılar taraflarında. Örneğin okuluma 146 hattıyla tek otobüsle gidersem yolum otobüs bekleme, trafik ve yolcu in-bin olaylarıyla 1 buçuk saatten fazla sürerken, Otobüs-Marmaray-Metrobüs-Tekrar otobüs 4 aktarmayla daha hızlı gidiyorum. Akbil dert olmuyor, Öğrenci olduğum için abonman var 200 basım her türlü yetiyor. 4 farklı araçla, 1 araçtan daha hızlı gidiyorum.
Aktarma beni özellikle zihnen yoruyor hem ödenen miktar da fasla oluyor (ben abonman kullanmıyorum) ben 146 yla gitmeyi tercih ederdim tabi otobüs-raylı sistem aktarması daha az stresli otobüs-otobüs aktarmaları saçlarımı beyazlatıyor

Bu arada H-6’ya Haftaiçi, Cumartesi, Pazar günleri 10 sefer eklenmiştir. Böylece Cumartesi ve Pazar 7/24 çalışarak 7/24 çalışan nadir hatlardan biri, bildiğim kadarıyla 7/24 çalışan tek havalimanı hattı olmuştur

aktarma sistemi, kapasiteler en yüksek seviyeye çıkarıldığı takdirde ve ücretsiz olduğu takdirde gayet güzel bir sistem aslında. bir hatta daha az araçla daha çok sefer atılabilir örneğin üsküdar-şile.
ne gerek var üsküdar'a kadar gitmeye. çekmeköyden dönüp şileye gitse aynı araç sayısıyla çok daha sefer yapılabilir ayrıca araçlar saatler süren trafiğe girmezler.

aktarma sistemi, kapasiteler en yüksek seviyeye çıkarıldığı takdirde ve ücretsiz olduğu takdirde gayet güzel bir sistem aslında. bir hatta daha az araçla daha çok sefer atılabilir örneğin üsküdar-şile.
ne gerek var üsküdar'a kadar gitmeye. çekmeköyden dönüp şileye gitse aynı araç sayısıyla çok daha sefer yapılabilir ayrıca araçlar saatler süren trafiğe girmezler.
139T bir nevi bu görevi görüyor, son zamanlarda İETT sürekli sefer ekliyor bu hatta bugün de 10 haftaiçi seferi eklenmiş

139T bir nevi bu görevi görüyor, son zamanlarda İETT sürekli sefer ekliyor bu hatta bugün de 10 haftaiçi seferi eklenmiş
yaz için yapılıyor sadece maalesef kış tarifesinde yine azaltıyorlar perişan oluyoruz yollarda ayrıca tepeüstüne gidene kadar da iş saatlerinde çok trafik oluyor keşke madenler meydandan dönse ve tek bilet olsa

Siz burada tartışıp kalp kırıyorsunuz ya İETT nin gerçekten umrunda bile olmuyor görmüyor yada birileri görüyorsa görmemezlikten geliyor. Bizim, sizin dememizle sitem etmemizle tamam biz yanlış yapmışız haklısınız değiştirelim hemen demiyorlar burunlarının dikine gidiyorlar biz bir karar yayınladık kiminin hoşuna gider kiminin zoruna gider bize ne kafasındalar kurumda

Geri
Üst Alt