Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
142B dolmuş taşmış...

Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız GÜRPINARCADDESİ kalkışlı seferlerine 20 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (18:11) | Parklanma nedeniyle değişen güzergahımız normale dönmüştür. (17:39) | KORDONBOYU CADDESİ üzerindeki Parklanma nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri KANUNİSULTANSÜLEYMAN yönüne doğru CENGİZ TOPEL CADDESİ durağından güzergah dışına çıkarak FATİH MAHALLESİ Durağından güzergaha girecektir. (17:05) | Altınşehir mevkiinde Yoğun Trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri GÜRPINAR CADDESİ yönüne doğru GÜNEY YANYOL durağından güzergah dışına çıkarak ŞEHİT HAKİ ARAS durağından güzergaha girecektir. (14:54) | Mücbir Sebep nedeniyle değişen güzergahımız normale dönmüştür. (14:10) | Mücbir Sebep nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri KANUNİSULTANSÜLEYMAN yönüne doğru CENGİZ TOPEL CADDESİ durağından güzergah dışına çıkarak FATİH MAHALLESİ Durağından güzergaha girecektir. (10:48)
26-09-2025 itibariyle Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi dönüş: 06:00, 06:10).
Sanırsın taksi, şurda trafik var başka yoldan giriyim... Akıl sır erdiremiyorum bu İETT'ye.

Son düzenleme:
Sanırsın taksi, şurda trafik var başka yolda giriyim... Akıl sır erdiremiyorum bu İETT'ye.
Trafik var diye başka yolda gitmeyecek de ne yapacak, haftada en fazla 40 kişinin kullandığı durağa ulaşmak için 5 saat trafikte mi duracak. Gerçekten araba kullanırken ne yaptığınızı merak ediyorum trafikten asla kaçmayan birine benziyorsunuz

Trafik var diye başka yolda gitmeyecek de ne yapacak, haftada en fazla 40 kişinin kullandığı durağa ulaşmak için 5 saat trafikte mi duracak. Gerçekten araba kullanırken ne yaptığınızı merak ediyorum trafikten asla kaçmayan birine benziyorsunuz
Bu tip insanlar trafikte durdukça alternatif yollar daha boş oluyor

85C - 27-09-2025 itibariyle Haftaiçi 11 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 152 sefer ilave edilmiştir.
İnşallah buradaki Akiaların bir kısmını bu hatta verirler. Yerlerine Otokar olmasa bile Temsa gelsin isterim. 😃

Otobüs geçen yollarda extra kavşak düzenlemeleri gerekirse katlı kavşak, alt geçit yapılmalı...

Durakta 1 saat otobüs beklenmez ayıptır
Köprülü kavşaklar, bazı yerler için maalesef uygun değil. Özellikle Esenler, Güngören ve Bağcılar'da kavşak yapacak yer kalmamış.

89S'ye uzun süre sonra 1 adet İETT seferleri eklenmiş. Acaba 76O/89S bölgesinden 1 araç mı eksiltildi yoksa ek araç mı verildi onu bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 83046
89S -> 27-09-2025 itibariyle Haftaiçi 14 seferin hareket saati güncellenmiştir.

Hafta içindeki İETT seferleri kaldırılmış yine İUAŞ'a geçmiş. Hafta sonunda devam ediyor. Bir şeyler deniyorlar gibi

89S -> 27-09-2025 itibariyle Haftaiçi 14 seferin hareket saati güncellenmiştir.

Hafta içindeki İETT seferleri kaldırılmış yine İUAŞ'a geçmiş. Hafta sonunda devam ediyor. Bir şeyler deniyorlar gibi

76O’da hafta sonu birden fazla İETT otobüsü vardı sanki öyle hatırlıyorum. Şu an tek görünüyor.

Geri
Üst Alt