Valla 36V'den konuşacak olursak ben memnunum haftanın neredeyse her günü öğleden sonra Cumhuriyet mahallesinden otobana çıkıp Yıldırım mahallesinden gidiyor. Ben böyle daha çok seviyorum. Aslında Adapark - Yıldırım taraflarını sevdiğimden kaynaklı bir şey.Sanırsın taksi, şurda trafik var başka yoldan giriyim... Akıl sır erdiremiyorum bu İETT'ye.
Neredeyse değil , her gün . Hafta içi günlerden konuşursak eğer .Valla 36V'den konuşacak olursak ben memnunum haftanın neredeyse her günü öğleden sonra Cumhuriyet mahallesinden otobana çıkıp Yıldırım mahallesinden gidiyor. Ben böyle daha çok seviyorum. Aslında Adapark - Yıldırım taraflarını sevdiğimden kaynaklı bir şey.
Çok basit sefer saatleri.Ekli dosyayı görüntüle 83869
Bu ne abi kim yaptı bu kırmızı seferlerin saatlerini ??? ÇOK MU DÜŞÜNDÜNÜZ BUNE hiç kafa yormamak için direkt yarım saatte bir olsun diye sallamışlar.Tam bineceğim seferin saati değişmiş![]()
Evet 5 araç çalışmış:76O da dün 5 tane öho çalışıyodu normalde 4 diye biliyorum
B-3 Bölgesinde çalışmayan araçlardan dolayı 98B ve vs hatlarda iett aracı çalışıyor gün içinde.
Küçükçekmece Nikah Sarayından başlatmaları biraz tuhaf olmuş. Sefaköy - Arel Üniversitesinden başlatabilirlermiş. Otoban kenarından kalkması ilginçİnşaat Çalışması nedeniyle KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ son durak kapalıdır. Araçlarımız AKSARAY PERON yönündeki seferlerine KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI Durağından başlayacaktır. Dönüşte de seferlerini TEPEÜSTÜ durağında sonlandıracaktır. (10:47) | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 12:10 seferi 12:15 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 34. (AKSARAY PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 12:30 seferi 12:40 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 34. (AKSARAY PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 12:40 seferi 12:47 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 38. (TEPE ÜSTÜ) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 13:00 seferi 13:00 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 34. (AKSARAY PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 13:15 seferi 13:15 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 34. (AKSARAY PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 13:30 seferi 13:30 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 38. (TEPE ÜSTÜ) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 13:50 seferi 13:50 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 34. (AKSARAY PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir. | KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ kalkışlı 14:10 seferi 14:10 hareketle 11. (KÜÇÜKÇEKMECE NİKAH SARAYI) - 34. (AKSARAY PERON) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir.
Burası ve Altınşehir’in orada sık sık sık güzergah dışına çıkar bu hat. Saat ve güzergahınız uyuyorsa 142E’yi öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 84041 146T'ye bindiğim ilk gün berbat bir trafik vardı ve normalde turkuaz yoldan gitmesi gerekirken pembe yoldan gitmişti. ( Bazen yapabiliyorlar demek ki)
Benzeri altınşehirde de trafikten her akşam vakti oluyor fakat uygulamaya kesinlikle duyuru atılıyor. Kafaya göre çıkmıyorlar. Genelde Bayramtepe Yolu ve Şehit Haki Aras'ın oradan gerçekleşiyor. 79Y'de çok denk geldimEkli dosyayı görüntüle 84041 146T'ye bindiğim ilk gün berbat bir trafik vardı ve normalde turkuaz yoldan gitmesi gerekirken pembe yoldan gitmişti. ( Bazen yapabiliyorlar demek ki)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.