Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otobüs peronları olarak hangi türlü daha iyi oldu onu düşünüyorum. Körüklü araç vermek isteseler peronda sorun çıkaracak mı mesela. Veya hangi peron alanı daha fazla araç sayısı alıyor.

1000002245.jpg

Şaka mı ya O1194'ün sadece binmeyi planladığım 21.40 seferi iptal olmuş.Bu kadar geç saatteki seferin iptal olmasınla çok nadir karşılaşıyorum şansıma bak.Yerine araç gönderirler diye umut ediyorum

Ekli dosyayı görüntüle 83216
Şaka mı ya O1194'ün sadece binmeyi planladığım 21.40 seferi iptal olmuş.Bu kadar geç saatteki seferin iptal olmasınla çok nadir karşılaşıyorum şansıma bak.Yerine araç gönderirler diye umut ediyorum
Bide böyle olduğu zaman hattı bilmeyen şöförler çıkabiliyor

Bide böyle olduğu zaman hattı bilmeyen şöförler çıkabiliyor
Evet. Bir kere saat 19 civarı 50K’ye yakında diye sultangazi aracı göndermişlerdi 10 dakika erken kalkış yapmıştık göğüs hastanesinde şöför telefonla arandı yolcu şikayet etmiş göğüs hastanesinin oradaki kavşağa gelmeden sağa dönüp geri perona gitmiştik ve tekrar kalkış yapmıştık. Şöför hattı biliyordu ama Alibeyköy’e ilk gidişiydi galiba alibeyköy ha dediğini duymuştum çünkü göğüs hastanesinin orada

Evet. Bir kere saat 19 civarı 50K’ye yakında diye sultangazi aracı göndermişlerdi 10 dakika erken kalkış yapmıştık göğüs hastanesinde şöför telefonla arandı yolcu şikayet etmiş göğüs hastanesinin oradaki kavşağa gelmeden sağa dönüp geri perona gitmiştik ve tekrar kalkış yapmıştık. Şöför hattı biliyordu ama Alibeyköy’e ilk gidişiydi galiba alibeyköy ha dediğini duymuştum çünkü göğüs hastanesinin orada
Yolcu ne diye şikayet etmiş acaba erken kalkış oldu diye mi yoksa durağa uğranmadığı için mi

Evet daha önce yazmıştın bi kere 48K da son seferinde başıma gelmişti

36A —> 24-09-2025 itibariyle Pazar 1 , Cumartesi 1 , Hafta içi 1 seferin hareket saati güncellenmiştir . ( Cumartesi dönüş : 22:45 , Pazar dönüş : 22:45 , Hafta içi dönüş: 23:00 )

36V —> 24-09-2025 itibariyle Hafta içi 30 seferin hareket saati güncellenmiştir . ( Yaklaşık 1 aydır bir türlü düzenleyemedikleri saatler )

Geri
Üst Alt