TM17 -> 7 Eylül 2025 Tarihiyle Haftaiçi 38 Seferin Hareket Saati Güncellenmiştir.Ayrıca Haftaiçi 32 Sefer Eklenmiştir.
Hoşdere 11. Cadde durağı deparı ise bir süredir var. Geçen akşamlarda takip ederken görmüştüm146-2 Hoşdere - Bakırköy hattı açılmış. 146-1'in abisi olacak. 146 seferleri büyük oranda azalmış.
146-2 açıldığı için kaldırılabilir.Darısı 146-1’e
Kaldırılacağını sanmıyorum. Sistemde ikisinin de duyurusu var. Zaten İETT -1 deparında chill chill takılıyor kendisi146-2 açıldığı için kaldırılabilir.
Sonra da neden torpilköy diyoruz al işteTM17 -> 7 Eylül 2025 Tarihiyle Haftaiçi 38 Seferin Hareket Saati Güncellenmiştir.Ayrıca Haftaiçi 32 Sefer Eklenmiştir.
Şimdi çalışmıyordur. Yarın çalışacağı için bugünden sisteme işlenmiş olabilir.19 -> 07-09-2025 itibariyle Haftaiçi 35 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 44 sefer ilave edilmiştir
19-1 Bostancı olmuş?!?? Yarın olması gerekiyordu????
şu an 19-1 kozyatağına mu gidiyor? ben bakmaya çalıştım da siteyi safaride kullanamıyorumŞimdi çalışmıyordur. Yarın çalışacağı için bugünden sisteme işlenmiş olabilir.
Bugün 19-1 seferi yok zaten. Safari için iyileştirmeler de yapacağım bilginiz olsun.şu an 19-1 kozyatağına mu gidiyor? ben bakmaya çalıştım da siteyi safaride kullanamıyorum
16YK geri açılmış. Şu anlık sadece haftaiçleri 7:10’da çalışıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.