Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
UKOME karar almış. 132V’de de reorganizasyona gidiliyormuş. 93 duraklı KM olarak en uzun hatlardan bile daha fazla durağa sahip bu hattın durak sayısının azaltılması kesinlikle bölge halkının refahını arttıracaktır
Nasıl düzenlemeler yapılacağı belli mi? Hatları baştan sondan mı kısaltacaklar yoksa dolaştırmayı mı bırakacaklar?

Tolga hocam 500T ile ilgili gelişmeden bir haber var mı? Bir de bu 130Ş ile ilgili revizyon olacağını söyledi Muhtarda bir bilgin var mı?
130Ş hakkında bir gelişme bilgisi yok. 500T için eğer süreçte bir pürüz çıkmazsa bu ay, olmadı en geç ağustos sonuna kadar kısalır diye düşünüyorum. Ekstra bir gelişme yok.

Şuan M2 metro hattındayım ve şu duyuru yapılıyor:

İstanbul Valiliğinin aldığı karara göre 22 Temmuz Salı Günü M1A metro hattı yenikapı - yenibosna metro arasında ikinci duyuruya kadar çalışacakmış. BTM ve Havalimanı durakları kapalıymış. Resmi açıklama gelince tekrar paylaşırım

Sanırım artık evden bile çıkmamam gerek

Şuan M2 metro hattındayım ve şu duyuru yapılıyor:

İstanbul Valiliğinin aldığı karara göre 22 Temmuz Salı Günü M1A metro hattı yenikapı - yenibosna metro arasında ikinci duyuruya kadar çalışacakmış. BTM ve Havalimanı durakları kapalıymış. Resmi açıklama gelince tekrar paylaşırım

Sanırım artık evden bile çıkmamam gerek

İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda bugün saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızın DTM ve Atatürk Havalimanı istasyonları işletmeye kapalı olacaktır. Seferlerimiz Yenikapı-Yenibosna istasyonları arasında gerçekleştirilecektir.

Ekran görüntüsü 2025-07-22 183235.png

Emniyet güçlerinin aldığı karar doğrultusunda Yenibosna-Atatürk Havalimanı istasyonları arasında
İETT otobüsleri ile yapılan ring seferi iptal edilmiştir.

Ekran görüntüsü 2025-07-22 183250.png

38B -> 23-07-2025 itibariyle Pazar 55, Haftaiçi 41, Cumartesi 37 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 22 sefer ilave edilmiştir.

Bir de işaretli saatleri depar güzergahlar kısmından kontrol edebilirsiniz yazmışlar hiç bir hatta yazdığını görmedim
Çoğu hatta yazıyor aslında son 1 aydır böyle .

Bu arada bazı hatlarda saatler değiştikten sonra duyurular kısmında yazıyor ya , çok uzun zaman sonra kayboluyor o duyuru . Misal ayın 1’inde yapılmış bir güncelleme ayın 20’sinde hala duyuruda kalmaya devam ediyor . Fakat bu süreç boyunca başka değişiklik olmuyor . Bunu bir nedeni var mı ? Yani ‘ mesela emin olamadıkları için saatlerde tekrar değişiklik yapmak istedikleri zaman boşuna uğraşmamak için mi ? Yoksa gene pintilikten mi ?

Bunu dün çekmiştim. İETT'nin geldiği son durum budur. Varolan peron alanını bile koruyamıyorlar. Pazar zaten alt sokakta yani bundan cadde üzerindeki peron nasıl etkileniyor anlamıyorum . Çünkü peron alanını boş bırakırsanız olacağı bu. Seferleri artırın. Eskiden bu peron doluydu hepsini zultangazi peronuna taşımışlardı malum. Bari yeni hat açın veya durakta otobüs bekletin ki boş kalmasın. Hiç birşey yapamıyorsanız iett peron ve manevra alanıdır tabelası asın. Fotoğraflı mesaj yazmak zor oluyor foto üstte kalıyor.
Screenshot_20250726_135939_OtobsmNerede.png

Bunu dün çekmiştim. İETT'nin geldiği son durum budur. Varolan peron alanını bile koruyamıyorlar. Pazar zaten alt sokakta yani bundan cadde üzerindeki peron nasıl etkileniyor anlamıyorum . Çünkü peron alanını boş bırakırsanız olacağı bu. Seferleri artırın. Eskiden bu peron doluydu hepsini zultangazi peronuna taşımışlardı malum.bari yeni hat açınvç veya durakta otobüs bekletin ki boş kalmasın. Hiç birşey yapamıyorsanız iett peron ve manevra alanıdır tabelası asın.Ekli dosyayı görüntüle 75219
İrfan demet gittikten sonraki yönetim İETT avrupa yakasındaki yönetim kadrosunu tamamen lağvedip anadolu yakasındakilerle doldursa her şey hallolacakta olmuyor irfan demet kazık çaktı koltuğa

Geri
Üst Alt