Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İrfan demet gittikten sonraki yönetim İETT avrupa yakasındaki yönetim kadrosunu tamamen lağvedip anadolu yakasındakilerle doldursa her şey hallolacakta olmuyor irfan demet kazık çaktı koltuğa
Ama anadolu yakasında da SM kodlu hatlar var bunlarıda mı Avrupa yakasındakiler açtı acaba.

Avrupadakiler bence hat açmayı bilmiyor
Anadolu Yakasındakiler çok mu iyi biliyor sanki açtıkları hatlar hep ipe sapa gelmeyen hatlar

Mesela M5 metrosu Sancaktepe uzatıldı diye hatları kapattılar SM'li hatlar açtılar, kapanmayan hatlar da var hala Üsküdar'a, Kadıköye giden; hat çeşitliliği hat safhada ulaşım mükemmel ama sadece belirli bölgelerde ee bir yerlere hat açtık diye vizyon misyon faaliyet doldurulacaksa ben taraflı bölgeselci ulaşımdan başka bir şey olmadığına kanaat getiririm, ben Tuzla'da ulaşım sorunu var diyorum sıfır çözüm sıfır yeni hat İETT sınıfta kaldı

Bana kalırsa Esenyurt'ta da İETT sıfır. Daha düne kadar ES hatları bile yoktu. Halen daha ne hat varsa ne sefer doğru dürüst, yalansa yalan diyin
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim @59Yunus34 da destek çıkar diye düşünüyorum 146 yoldaşım :D neyse Esenyurt - Bahçeşir/Boğazköy ulaşım açısından çok kötü. 76D ve 146'yı çıkar neredeyse ulaşım bitiyor. Avcılar hatlarını saymazsak. Oraya acil raylı sistem şart. Minibüs ve Otobüsle nereye kadar

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim @59Yunus34 da destek çıkar diye düşünüyorum 146 yoldaşım :D neyse Esenyurt - Bahçeşir/Boğazköy ulaşım açısından çok kötü. 76D ve 146'yı çıkar neredeyse ulaşım bitiyor. Avcılar hatlarını saymazsak. Oraya acil raylı sistem şart. Minibüs ve Otobüsle nereye kadar
Hat açsak

İki saattir mesajımı arıyorum burda niye sildiler acaba yazıcaktım . Farkında olmadan random başlığa atmışım burası sanıp :(
Bu arada çok saçma bulduğum bir şey var . Depar güzergahı olan hatlar , normal hattın geçmediği duraklardan geçiyorsa eğer ne otobüsüm nerede ; ne de iett’nin kendi sayfasında , duraktan geçen otobüsler sekmesinde görülmüyor . Çok saçma ?
Ben İstanbulu hiç bilmiyorsam ne olacak ? Baktım geçen hat yok burdan , aa derim burdan otobüs geçmiyor derim giderim başka durağa . En azından duyurular kısmında , hangi hattın deparının buradan geçtiğini yazmaları lazım . Örnek olarak bizim hat :
Ya da 36TC :
Tamam sildim onu ordan . Resimleri buraya atıyorum şimdi :

Ekli dosyalar

• IMG_0475.jpeg
    IMG_0475.jpeg
    69.6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0476.jpeg
    IMG_0476.jpeg
    52.1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0477.jpeg
    IMG_0477.jpeg
    63.2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0478.jpeg
    IMG_0478.jpeg
    42.5 KB · Görüntüleme: 26
Anadolu Yakasındakiler çok mu iyi biliyor sanki açtıkları hatlar hep ipe sapa gelmeyen hatlar

Mesela M5 metrosu Sancaktepe uzatıldı diye hatları kapattılar SM'li hatlar açtılar, kapanmayan hatlar da var hala Üsküdar'a, Kadıköye giden; hat çeşitliliği hat safhada ulaşım mükemmel ama sadece belirli bölgelerde ee bir yerlere hat açtık diye vizyon misyon faaliyet doldurulacaksa ben taraflı bölgeselci ulaşımdan başka bir şey olmadığına kanaat getiririm, ben Tuzla'da ulaşım sorunu var diyorum sıfır çözüm sıfır yeni hat İETT sınıfta kaldı
Avrupa yakasında pek hat açılmıyor zaten en son yine Alibeyköye açılmıştı TMxx(unuttum) uzun zamandır eski hatları revize etmek dışında hat açılmıyor galiba.

Avrupa yakasında pek hat açılmıyor zaten en son yine Alibeyköye açılmıştı TMxx(unuttum) uzun zamandır eski hatları revize etmek dışında hat açılmıyor galiba.
En son TM14 açılmış

Ekran görüntüsü 2025-07-27 224722.png

Bu kısımlara ise Esenyurt'a ES4
Ekran görüntüsü 2025-07-27 224816.png

Aslında HS3 diye hatırlıyordum sanki. Demekki daha da önce açılmış

Forum'da ağırlıklı olarak istanbulun merkezinde yaşayan kişiler var galiba bu yüzden esenyurtta iett'nin hali hiç konuşulmuyor, berbat halde hat yok, seferler az çoğu insan dolmuş/minibüs tercih ediyor zaten.

Forum'da ağırlıklı olarak istanbulun merkezinde yaşayan kişiler var galiba bu yüzden esenyurtta iett'nin hali hiç konuşulmuyor, berbat halde hat yok, seferler az çoğu insan dolmuş/minibüs tercih ediyor zaten.
Ben küçükçekmecedeyim Esenyurt gibi yerler varken ilçemden ağlaşmam. K.çekmecede yeterli düzeyde ulaşım var bence ama daha da olsa fena olmaz

Ben küçükçekmecedeyim Esenyurt gibi yerler varken ilçemden ağlaşmam. K.çekmecede yeterli düzeyde ulaşım var bence ama daha da olsa fena olmaz
Ben de öyle Kçekmece, ben ağlamak istemiyorum hat var sonuçta ama çok boş ve gereksiz bulduğum hatlar var öyle olunca da insan sinirleniyor, iett kötü hatlar ve seferler koyarsa insanlar da binmek istemez haliyle.

Ben de öyle Kçekmece, ben ağlamak istemiyorum hat var sonuçta ama çok boş ve gereksiz bulduğum hatlar var öyle olunca da insan sinirleniyor, iett kötü hatlar ve seferler koyarsa insanlar da binmek istemez haliyle.
Doğrudur. Bu bölgenin tartışmasız en önemli hatları 76O - 98KM - 98 gibi duruyor. Hangi hatlar boş sence

Geri
Üst Alt