A
alperen465
HS2 nin ıspartakukeye de girmemesi lazım bence çok büyük vakit kaybı
Ispartakule 4-5 duraklık bir yer aslında çok büyük bir kayıp değil bence. 142B ve 147 gibi hatlar Bahçeşehir, Esenkent, Ardıçlı derken 30-40 dakika vakit kaybettiriyor. Bence bu ciddi bir rakam. Benzeri bir örnek başka semtte var mıdır merak ediyorum.HS2 nin ıspartakukeye de girmemesi lazım bence çok büyük vakit kaybı
Hay alibeyköyünüze so...TM14 Hattı Seferlere Başlıyor
Değerli yolcularımızın dikkatine;
Yolcularımıza sunulan hizmetin kapsamını ve kalitesini artırmak amacıyla, TM14 Yenimahalle / Sarıgöl - Alibeyköy hattı 12 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hizmete sunulacaktır.
Sarıgöl, Bağlarbaşı, Yenimahalle ve Karayolları Mahalleleri ile Haşim Yılmaz, Hamam ve Galeri Caddelerine toplu ulaşım hizmeti sunacak TM14 Yenimahalle/Sarıgöl – Alibeyköy hattı 12 Mayıs Pazartesi günü hizmete başlıyor. Hat üzerinden vatandaşlarımıza T5 Tramvay, TM ve 50 kodlu hatlara ücretsiz aktarma imkânı sunulacak.
Yolcularımıza duyurulur.
Bu 4-5 duraklık kısaltmanın İBB’ye çok maliyetli olur.HS2’nin 4-5 durağı olabilir normalde zaten bu kadar dolanmaması gereken bir hat için çok büyük bir vakit kaybına sebep oluyor ayrıca akşam saatlerinde orda garanti kaybedilen vakit min 15 max 25 dakika.
TM 14'ün güzergahı açıklanmış bu güzergahla olursa bayağı iş yapar çünkü bir önceki yorumumda da sarıgöl'ün içine girerse bayağı iş yapacağından bahsetmiştim çünkü o konutların içinde bir sürü hane var ama eyüp'ten dolaştıracağına bozhane Pazariçi üzerinden olsa daha yolcusu olurduTM14 Hattı Seferlere Başlıyor
Değerli yolcularımızın dikkatine;
Yolcularımıza sunulan hizmetin kapsamını ve kalitesini artırmak amacıyla, TM14 Yenimahalle / Sarıgöl - Alibeyköy hattı 12 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hizmete sunulacaktır.
Sarıgöl, Bağlarbaşı, Yenimahalle ve Karayolları Mahalleleri ile Haşim Yılmaz, Hamam ve Galeri Caddelerine toplu ulaşım hizmeti sunacak TM14 Yenimahalle/Sarıgöl – Alibeyköy hattı 12 Mayıs Pazartesi günü hizmete başlıyor. Hat üzerinden vatandaşlarımıza T5 Tramvay, TM ve 50 kodlu hatlara ücretsiz aktarma imkânı sunulacak.
Yolcularımıza duyurulur.
Diğer Torpilbeyköy araçlarından sadece 5 durak farklı gidiyor ?TM 14'ün güzergahı açıklanmış bu güzergahla olursa bayağı iş yapar çünkü bir önceki yorumumda da sarıgöl'ün içine girerse bayağı iş yapacağından bahsetmiştim çünkü o konutların içinde bir sürü hane var ama eyüp'ten dolaştıracağına bozhane Pazariçi üzerinden olsa daha yolcusu olurdu
Torpilbeyköy kısmına çok güldüm Allah razı olsunDiğer Torpilbeyköy araçlarından sadece 5 durak farklı gidiyor ?İyice kontrolden çıktı bu aktarma merkezi mevzusu . Belli bir dönem savunuyordum taki şu hat açılana dek . Bu ne Allah aşkına
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.