körüklü alımı yapacağıma treylerli otobüse yatırım yapar idim. çünkü körüklü otobüsün kapasitesi hatlara fazla gelebiliyor (133TM'nin körüklü deparına sabahları hariç pek yolcu bindiğini görmedim) bir de körüklü otobüslerin yürütme maliyeti yüksek; körük kısmının bakımını yapmak maliyetli ve zor bir iş, kullandıkları benzin miktarı da yüksek. Fakat en en büyük sorunu manevra kabiliyetleri.
treylerli otobüslerin özellikle bağlantılı direksiyon (? türkçe mealini bulamadım) olanları oldukça keskin virajlar dönebiliyorlar. körüklülerden diğer iyi yönü sanırım bütün körüklüler (en azından türkiyede olanlar) alçak tabanlı. alçak tabanlı olmak istanbulda coğrafya gereği pek iyi bir özellik olmayabiliyor. fakat treylerli otobüslerde alçak girişli çalıştırabiliriz. bu istanbula daha uygun olur.
yani kağıthane şile gibi normalde körüklü girmeyen/yüksek tabanlı giren yerlere bunlardan verebiliriz.
bu treylerli otobüslerle aynı zamanda kapasiteyi daha rahat kontrol edebiliriz, tren gibi kuple/dekuple edilebiliyorlar. 133P, 134YK gibi midibüs-solo karışık çalışan hatlara pik saatlerde treylerli, onun dışında bu seti ayırıp verebiliriz. böylece otobüslerimiz hep kapasitelerine yakın çalışır yani daha verimli olur
hatta körüklü otobüsten daha uzun olabiliyor neye bağladığımıza bağlı olarak ama izin verilir mi bilmiyorum
örnek video, 12m lions city'e sanırım 8m treyler takmışlar: