Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekli dosyalar

• 1754065059638.png
    1754065059638.png
    497.6 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar o civar hakkında bilgim yok sadece gördüğümü söylüyorum

76O hattının güzergahı spagetti gibi duruyor, düzenlemesi olabilir mi, her daim sabit mi kalmalı?
Kaç senedir güzergahı öyle ayrıca 76O ya dokunmaya cesaret edebileceklerini sanmıyorum hele ki 500T ye dokunduktan sonra ayrıca 76O nun güzergahı yolcular açısından çok önemli

Arkadaşlar o civar hakkında bilgim yok sadece gördüğümü söylüyorum

76O hattının güzergahı spagetti gibi duruyor, düzenlemesi olabilir mi, her daim sabit mi kalmalı?
Yolcusu inanılmaz fazla ve verimli hat. Dokunmak yerine sefer arttırımı + ek körüklü araç gerek

Dokunmak yerine sefer arttırımı + ek körüklü araç gerek
Bu konu hakkında katılıyorum, İstanbul bu konuda biraz İzmir'e benzeyebilir, güzergahı çok çok dar olmadıkça her hat, (tabii bizde sadece 450 küsur hat olduğundan rahat ama sizde hat sayısı bizi ikiye katlar) körüklüyle tanıştırilmalı, bunlar da absürt saatlerde değil, saat 8-8.30 civarı seferlerde ve 6-7 civarı seferlerde

Bu konu hakkında katılıyorum, İstanbul bu konuda biraz İzmir'e benzeyebilir, güzergahı çok çok dar olmadıkça her hat, (tabii bizde sadece 450 küsur hat olduğundan rahat ama sizde hat sayısı bizi ikiye katlar) körüklüyle tanıştırilmalı, bunlar da absürt saatlerde değil, saat 8-8.30 civarı seferlerde ve 6-7 civarı seferlerde
Mecburlar zaten . Eğer bir hatta daha fazla solo araç veremiyorsan ve hala yoğunluğa çözüm bulamıyorsan , bazı saatlerini körüklü yapacaksın . Başka çare yok

Mecburlar zaten . Eğer bir hatta daha fazla solo araç veremiyorsan ve hala yoğunluğa çözüm bulamıyorsan , bazı saatlerini körüklü yapacaksın . Başka çare yok
Ama size körüklü alımı olmalı o zaman, soloların cirit atmasına dur diyebilesiniz diye

Ama size körüklü alımı olmalı o zaman, soloların cirit atmasına dur diyebilesiniz diye
Keşkeee , alsalar körüklü de biraz rahat etse bazı hatlar . Şöyle sağlam bir sayı olacak ama yok 100 müş 150’ymiş . Bunlar tırt . Soloları bile boşa çıkaracak kadar körüklü lazım

Keşkeee , alsalar körüklü de biraz rahat etse bazı hatlar . Şöyle sağlam bir sayı olacak ama yok 100 müş 150’ymiş . Bunlar tırt . Soloları bile boşa çıkaracak kadar körüklü lazım
Bak 2021 yılının AA haberine göre 304 adet Otokar alımı olmuştu,
170'i solo , 134 adet ise körüklü,
Bu 134 körüklü son körüklülerdi, ama 2026 başı gibi yeni seri gelir diyorlar ve bunu umut ederiz,

Tabii ki bizde de sololar cirit atıyor, bu bir acı gerçek, ama belediye soloyu da körüklüyü de eşit kullanır,

Sözün özü, abartılacak rakamlara gerk yok, 200 kadar körüklüyle bile yaparsınız, her 3 senede bir böyle 200'er alımlarla 2040'ta sololar, körüklülerin ardına kalır

Yav yeter artık sabah bir uyandım grupta böyle bir haberle uyandım. Nedir bu İstanbullunun çektiği çile artım kendimi asıcam en sonunda dayanamıyorum
Bölünmeler biraz, değişik hissettiriyor, zaten aktarma ücretsiz değil mi, bir de bölüp bir daha ücretsiz aktarma sağlatmak anca İETT'nin koltuğunda bir şempanze varsa olur

Geri
Üst Alt