Burulaş’da var. Konya’ya da test için gönderilmişti.Güleryüz’ün hiç tirkiyede belediyelere sattığını görmedim belki yapalrar ama
Burulaş’da var. Konya’ya da test için gönderilmişti.Güleryüz’ün hiç tirkiyede belediyelere sattığını görmedim belki yapalrar ama
Isuzu'nun havalandırmaları bol ve arka tasarımı da agresif güzel bence.Isuzu'nun yeni kasa körüklüsü alınsa fena olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 75808
Ekli dosyayı görüntüle 75809
Ekli dosyayı görüntüle 75810
Görseller: https://www.isuzu.com.tr/modeller/toplu-tasima/citiport-18
Daha az durağı mı var?129L kavacığa daha erken varıyor
Kaç senedir güzergahı öyle ayrıca 76O ya dokunmaya cesaret edebileceklerini sanmıyorum hele ki 500T ye dokunduktan sonra ayrıca 76O nun güzergahı yolcular açısından çok önemliArkadaşlar o civar hakkında bilgim yok sadece gördüğümü söylüyorum
76O hattının güzergahı spagetti gibi duruyor, düzenlemesi olabilir mi, her daim sabit mi kalmalı?
Yolcusu inanılmaz fazla ve verimli hat. Dokunmak yerine sefer arttırımı + ek körüklü araç gerekArkadaşlar o civar hakkında bilgim yok sadece gördüğümü söylüyorum
76O hattının güzergahı spagetti gibi duruyor, düzenlemesi olabilir mi, her daim sabit mi kalmalı?
Bu konu hakkında katılıyorum, İstanbul bu konuda biraz İzmir'e benzeyebilir, güzergahı çok çok dar olmadıkça her hat, (tabii bizde sadece 450 küsur hat olduğundan rahat ama sizde hat sayısı bizi ikiye katlar) körüklüyle tanıştırilmalı, bunlar da absürt saatlerde değil, saat 8-8.30 civarı seferlerde ve 6-7 civarı seferlerdeDokunmak yerine sefer arttırımı + ek körüklü araç gerek
Mecburlar zaten . Eğer bir hatta daha fazla solo araç veremiyorsan ve hala yoğunluğa çözüm bulamıyorsan , bazı saatlerini körüklü yapacaksın . Başka çare yokBu konu hakkında katılıyorum, İstanbul bu konuda biraz İzmir'e benzeyebilir, güzergahı çok çok dar olmadıkça her hat, (tabii bizde sadece 450 küsur hat olduğundan rahat ama sizde hat sayısı bizi ikiye katlar) körüklüyle tanıştırilmalı, bunlar da absürt saatlerde değil, saat 8-8.30 civarı seferlerde ve 6-7 civarı seferlerde
Ama size körüklü alımı olmalı o zaman, soloların cirit atmasına dur diyebilesiniz diyeMecburlar zaten . Eğer bir hatta daha fazla solo araç veremiyorsan ve hala yoğunluğa çözüm bulamıyorsan , bazı saatlerini körüklü yapacaksın . Başka çare yok
Keşkeee , alsalar körüklü de biraz rahat etse bazı hatlar . Şöyle sağlam bir sayı olacak ama yok 100 müş 150’ymiş . Bunlar tırt . Soloları bile boşa çıkaracak kadar körüklü lazımAma size körüklü alımı olmalı o zaman, soloların cirit atmasına dur diyebilesiniz diye
Bak 2021 yılının AA haberine göre 304 adet Otokar alımı olmuştu,Keşkeee , alsalar körüklü de biraz rahat etse bazı hatlar . Şöyle sağlam bir sayı olacak ama yok 100 müş 150’ymiş . Bunlar tırt . Soloları bile boşa çıkaracak kadar körüklü lazım
Bölünmeler biraz, değişik hissettiriyor, zaten aktarma ücretsiz değil mi, bir de bölüp bir daha ücretsiz aktarma sağlatmak anca İETT'nin koltuğunda bir şempanze varsa olurYav yeter artık sabah bir uyandım grupta böyle bir haberle uyandım. Nedir bu İstanbullunun çektiği çile artım kendimi asıcam en sonunda dayanamıyorum
Yo yo, bu fikir de gayet iyi hocam, garajda yatmalar azalabilirBana biraz kızacaksınız ama alım yarine iett kendi araçlarını yüzde yüze yakın seviyede kullansa gerek olmaz ama araç değişimi için gerekli
Random başlığa da taşıyalım istersenizAraç alımı hakkında bu konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. İptal haberleri için gelenler boşuna yazı okumasınlar. İETT filosunda konuşabilirsiniz
Eve geçeyim halledicem burayı İETT filoya taşırım mesajlarıRandom başlığa da taşıyalım isterseniz
Şöför yok ki şöför alımı yapılsın ki garajta yatan otobüs sayısı en aza indirgensin konuyu daha fazla dağıtmayalım bu konu bu başlığın altında konuşmak doğru olmazYo yo, bu fikir de gayet iyi hocam, garajda yatmalar azalabilir
Kozyatağında başlıyor dolaysıyla evetDaha az durağı mı var?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.