Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kalır çünkü hepsi belli yaşı devirmiş araçlar. Benim kastetmek istediğim husus metrobüs parkurunun araçlarının daha hızlı yıpranması ve değişim aralığının kısa tutulmasının gerekliliği.
Capacityler hala metrobüs düzeninde iş görebilen araçlar fakat Citaro G'ler şehiriçinde arıza verip seferin yarım kalması dışında bir işe yaramıyorlar. Şuan kaç tane Citaro G varsa Karsan Körüklüye takasına okeyim

Capacityler hala metrobüs düzeninde iş görebilen araçlar fakat Citaro G'ler şehiriçinde arıza verip seferin yarım kalması dışında bir işe yaramıyorlar. Şuan kaç tane Citaro G varsa Karsan Körüklüye takasına okeyim
Citaro G’ler taş gibi. Avrupa bakamıyor

Karsan’da öyle ama onlar bakılmalarına rağmen arızalanabiliyorlar

Bana Citaro G'lerin içi inanılmaz eski geliyor. Nasıl şuan 2025 yapımı araçların dış kısımları fazla teknolojik diyorsam Citarolar da fazla eski. Yeşil koltuk renginden dolayı mı dersiniz kokusunun kötülüğünden mi dersiniz bilmiyorum ama eski araç hissini iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Capacitylerde asla bu olay yok

Bana Citaro G'lerin içi inanılmaz eski geliyor. Nasıl şuan 2025 yapımı araçların dış kısımları fazla teknolojik diyorsam Citarolar da fazla eski. Yeşil koltuk renginden dolayı mı dersiniz kokusunun kötülüğünden mi dersiniz bilmiyorum ama eski araç hissini iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Capacitylerde asla bu olay yok
Hocam iyiki MAN SG , IKARUS dönemine denk gelmemişsiniz :D

Bahsettiğim buydu. Her kasis ve çukurda titretip zıplatmasından bahsetmiyorum bile

maxresdefault.jpg

Ayrıca Citaro G'lerin metrobüs zamanlarından kalma fotoğraf

Bence çok klas araçlar.
Yanlış anlaşılmasın klaslığı veya görüntüsüne laf söylemiyorum. İşin içinde Mercedes olunca zaten gayet şık ve klas bir araç fakat artık 2006 model oldukları için zorlamanın anlamı yok. Yeni kasasını alırlarsa ilk ben binerim ama mevcut eski kasası gitmiyor yani. Zorla yürütülen ilişki gibi

Yanlış anlaşılmasın klaslığı veya görüntüsüne laf söylemiyorum. İşin içinde Mercedes olunca zaten gayet şık ve klas bir araç fakat artık 2006 model oldukları için zorlamanın anlamı yok. Yeni kasasını alırlarsa ilk ben binerim ama mevcut eski kasası gitmiyor yani. Zorla yürütülen ilişki gibi
Yerine Akia veya Bemece alırlar bence

2025 Bmclerin en arka camı geniş ve dışarıdan içeriyi tam gösteriyor aynı citiportlar gibi benim bu durum hoşuma gitmiyor
Benimde tam tersi daha çok hoşuma gidiyor. CNG'li Temsalar gibi arkada cam yerine simsiyah kapalı olunca boğuluyormuş hissi veriyor veya arkadan aktarma yapacağım otobüsü falan göremiyorum. Dışarıyı görebilmek benim açımdan daha iyi

Adam akıllı körüklü otobüs alımı şart, Otokar'ın yeni Kent LF'si çok güzel, değerlendirilebilir.

Geri
Üst Alt