Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otokarın camını açmaya kalkıyorum elim siyah oluyor. Karsanların camını açmaya kalkıyorum elim siyah oluyor. Mercedeslerin camını açmaya kalkıyorum elim siyah oluyor ve defalarca başıma geldi bu durum. Hiçte hoş olmuyor yani.

İleride CNG'Li Breda'ların tahtını CNG'li Citaro'lar alsa çok güzel olur
Seni anlayamıyorum. Bi ekonomik krizdeyiz diyorsun bi citaro talep ediyorsun üstelik cngli olanından.

Bence herşeye rağmen citaro gibi kaliteli araçlara yönelmeli. Çünkü ekonomik kriz sadece halka var bizi yönetenlere değil.

Seni anlayamıyorum. Bi ekonomik krizdeyiz diyorsun bi citaro talep ediyorsun üstelik cngli olanından.

Bence herşeye rağmen citaro gibi kaliteli araçlara yönelmeli. Çünkü ekonomik kriz sadece halka var bizi yönetenlere değil.
Gümrüğe takılır, %51 yerli vs vs den ötürü gelmez. Ekınomik kriz İETT’ye de var

İstanbuldakiler öyle değil maalesef. Sololar 4-5 yıldır Avrupa yakasında değiller bilmiyorum performanslarını fakat körüklüler çok kötüler. Sürekli yolda kalıyorlar. Kaç kere yolda kaldım 36AY'de. Kayış koptu dediler, hararet yaptı dediler. Araçların içindeki yanık/küf kokusundan bahsetmiyorum bile. Benim için marka fanatikliği ve nostalji yapmaya hiç gerek yok. Konforlu değiller
İ.E.T.T'nin bunları hibe etmek yerine kullanmaya devam etmesi iyi bence. Devir tasarruf devri.

Benim filodan çıkmasını istediğim tek araç CapaCity'dir. Çünkü araçlar her gün neredeyse İstanbul-Ankara kadar mesafe katediyorlar ve güvenli olduklarını düşünmüyorum.
Capacityler Citarolardan kat kat kat daha iyi araçlar. Citarolar G'ler inanılmaz overrated

Dikkat dikkat! Bu araca binerseniz... Bu araçta "PANCAR" motoru var. Özturanlar Petrol'ün ve Savaş Petrol'ün araçlarından daha gürültülü bir pancar motoru vardır. !!! Uzaktan çok gürültülüydü bir de yakından duyulsa... Geçmiş olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 85859
En sağlıklı Citaro G

Tüm Citaroları metrobüs hattına koy. Tüm araçların toplam gittiği km 1 tane Capacity'nin kmsine eşitlenemez yolda kalır
Citaro G’ler metrobüs hattında çalışmıştı diye hatırlıyorum. Sanırım Phileas’lar gelmeden evvel

Citaro G’ler metrobüs hattında çalışmıştı diye hatırlıyorum. Sanırım Phileas’lar gelmeden evvel
Yeşil renkteyken evet çalıştılar

Metrobüs_(İstanbul).jpg

Alıntı: Vikipedia

Tüm Citaroları metrobüs hattına koy. Tüm araçların toplam gittiği km 1 tane Capacity'nin kmsine eşitlenemez yolda kalır
Kalır çünkü hepsi belli yaşı devirmiş araçlar. Benim kastetmek istediğim husus metrobüs parkurunun araçlarının daha hızlı yıpranması ve değişim aralığının kısa tutulmasının gerekliliği.

Geri
Üst Alt