İftira atamazsın. O zaman kendinden biliyorsunAt yalanı İlk hesabı Furryiydi
İkincisi hatırlamıyorum
Üçüncüsü birnavi senaryo
Dördüncüsü domates
İftira atamazsın. O zaman kendinden biliyorsunAt yalanı İlk hesabı Furryiydi
İkincisi hatırlamıyorum
Üçüncüsü birnavi senaryo
Dördüncüsü domates
Hyundai, Fiat, Renault bu markaların bazı araçları türkiyede üretiliyorTürkiye Togg dışında aracı var mı
Üretim yeri önemli değil yüzdelik önemliHyundai, Fiat, Renault bu markaların bazı araçları türkiyede üretiliyor
Benimde ilk hesabım o zaman kafana göre insanlara iftira atmaBu benim ilk hesabım
Isuzu'nun çoğunluğu Türk mü BMC gibi?
Tam bilmediğim için soruyorum.
Herkes iftara atıyor maaşallah doğrucu doğrucu davutsunBenimde ilk hesabım o zaman kafana göre insanlara iftira atma
Akia kötü değildir. Aksini iddia eden Akia’ya binme şerefine erişmemiştir.Çevir kazı yanmasın. Ne şiş yansın ne kebap. Hem ayranım dökülmesin hemde ayranım dökülmesin... Ne istediğini sende bilmiyorsun. İett yeniden akia alınca görecem ben seni. Nasıl ki toplanıp linçliyorlar beni aynısını sana o zaman da yapacaklar. Sen şimdi bile ağzının ucuyla diyorsun akia kötüdür. Çünkü linçlenmekten korkup boyun eğiyorsun.
36V kaldırılsa veznecilere aktarma yapar mıydınBen o dediğin kişinin bir kez olsun trollük yaptığını görmedim. Hesapları sayıyorsun fury birnevi şu bu adam hep kışkırtmalarınız yüzünden atıldı. Utanmadan yazıyorsun birde
Siteye katkı sağlayana düşmansınız. Siteye yeni üye olana düşmansınız. Siz siteye düşmansınız o zaman. Neye dayanarak bana birnevi diyorsun. Ne kötülüğünü gördün onun bu siteye.Herkes iftara atıyor maaşallah doğrucu doğrucu davutsun
Hayır devam edecek. Gelene geçene birnevi diyorsunuz kafayı yemişsinizKonu kilitlenmeden kapatın bence. Random sohbet hala kilitli zaten
Ortalığı karıştırın karıştırın sonra başlıklar kilitlenmesinKonu kilitlenmeden kapatın bence. Random sohbet hala kilitli zaten
Cevap yazma boşver. Kapat gitsin. Asıl konuya dönelimDaha konuşursam ağzımı bozulamaz
Sustun sustun geriden izledin bana iftira atıldı şimdi de konu kilitlensin diyorsun. Ben hakkımı arıyorum.Bu konu bir süre kilitlenmelidir. Yoksa bitmeyecek bu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.