Her alanda bir yabancı hayranlığı var şaka gibi ya
Yerli araçlar da yeterince güzel ve konforlu niye ithal etsinler ki
Katılıyorum. İmzamı atarım altınaYabancı merakı bitmiyor yerli malına düşmanlık hat safada
Yakında fabrikalar varken neden kulağı ters taraftan gösterelim ayrıca.Isuzu, Otokar, BMC, Akia gibi markalarımız varken neden ithal edip güncel kurla 40-45 katı fazla para ödeyelim
Evet Anadolu GrubundaIsuzu'nun çoğunluğu Türk mü BMC gibi?
Tam bilmediğim için soruyorum.
Gariban karsanIsuzu, Otokar, BMC, Akia gibi markalarımız varken neden ithal edip güncel kurla 40-45 katı fazla para ödeyelim
Evet Anadolu Grubunda
Güleryüz Öhö ya daha iyi yakışıyorBir Türk markası da Güleryüz. Keşke İETT filosuna da girseler.
Valla Güleryüz ve Karsanı eklemeyi unutmuşum.Bir Türk markası da Güleryüz. Keşke İETT filosuna da girseler.
Daha çok ÖHO markası gibiGüleryüz Öhö ya daha iyi yakışıyor
Ayrıca İETT Karsan Atak alıp ÖHO köy hatlarını destekleyebilir veya Minibüslerin yerine koyabilirler hemde istanbul kart basmış oluruz minibüslereKarsanı istemesem de Türk markası sonuçta
HayırŞahsına doğru konuşuyorsun
Bu da yanlış bir düşünce. Yerli akia alıyorsan ben ithal citaro isterim.Hayır Citaro alınsa ne olacak alınmasa ne olacak hepsi dört tekerlekli otobüs sonuçta ve aynı işi yapıyorlar. Ekonomik ömürleri dolduğunda hepsi hurdalığa gidecek.
Otobüslere düşmansınız sizYabancı merakı bitmiyor yerli malına düşmanlık hat safada
Ne alaka biz eşek arabaları mı alalım diyoruz gidelim yerli öarkaları alalım diyoruzOtobüslere düşmansınız siz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.