Akia ve güleryüz iett filosuna girecek kapasitede firmalar değil. İett yi iyice ayağa düşürdünüzBir Türk markası da Güleryüz. Keşke İETT filosuna da girseler.
Akia ve güleryüz iett filosuna girecek kapasitede firmalar değil. İett yi iyice ayağa düşürdünüzBir Türk markası da Güleryüz. Keşke İETT filosuna da girseler.
4. Hesabınla geldin hep biz düşmanız. Senin aksi fikirlerini söyleyince hep düşman troll oluyoruz şaka gibiOtobüslere düşmansınız siz
İett ile 30 yıl araç çalıştırmak hiç mantıklı gelmiyorAralıksız 30 yıl çalışacaklarsa eğer ithal araçlar alınabilir tabi
Çevir kazı yanmasın. Ne şiş yansın ne kebap. Hem ayranım dökülmesin hemde ayranım dökülmesin... Ne istediğini sende bilmiyorsun. İett yeniden akia alınca görecem ben seni. Nasıl ki toplanıp linçliyorlar beni aynısını sana o zaman da yapacaklar. Sen şimdi bile ağzının ucuyla diyorsun akia kötüdür. Çünkü linçlenmekten korkup boyun eğiyorsun.Aralıksız 30 yıl çalışacaklarsa eğer ithal araçlar alınabilir tabi
Hala iftira atmaya devam ediyorsun4. Hesabınla geldin hep biz düşmanız. Senin aksi fikirlerini söyleyince hep düşman troll oluyoruz şaka gibi
Kişi kendinden bilir işi demek ki senin 4. Hesabın ben daha dün üye olmuşum4. Hesabınla geldin hep biz düşmanız. Senin aksi fikirlerini söyleyince hep düşman troll oluyoruz şaka gibi
Biraz daha vizyon sahibiydiler (Phileas ve Karsan hariç)O zamanki yönetim ile şimdiki arasında dağlar var
Söyler misin lütfen bak konuşalım. Neresi iftira? Ne zaman senle aynı görüşte olmasak ya trollüz ya düşmanız ya da bir şeye aşırı sevgi besleyen olduk. Konuşalım da anlaşalımHala iftira atmaya devam ediyorsun
Kişi kendinden bilir işi demek ki senin 4. Hesabın ben daha dün üye olmuşum
Ben yeniyim sen kimden bahsediyorsun şizofren misinSöyler misin lütfen bak konuşalım. Neresi iftira? Ne zaman senle aynı görüşte olmasak ya trollüz ya düşmanız ya da bir şeye aşırı sevgi besleyen olduk. Konuşalım da anlaşalım
Ne alakası var kelimeler birisinin üzerine mi tapulu. Üye olmadan mesajları okuyordum üye oluyum dedim. Kendinden biliyorsun demekTamam yeni hesabın olsun. Daha ilk mesajında kullandığın kelimeden bile senin @Birnevi Senaryo olduğun belli ama neyse ilk hesabındır devam edelim yakında çıkar zaten
Çok övdüğünüz ithal otobüsler yüzünden İzBB davalık oldu yedek parça tedarik edilemediğinden ötürüYerli uçak yoksa otobüsle gemiyle gitsinler başka ülkelere veya şehirlere. Nerden geliyor bu yerli üretim sevdası. Yerli üretim teşviki.
Sensin ortalığı karıştıranOrtalığı karıştıran kişinin gerçek hesabını biliyorum ama bu bilgi şimdilik bende kalacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.