Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Körüğü siyah ama gri olarak verirler. Siyah belki isteğe özeldir. Man'ın meslea önceki kasa da şeffaf körüğü vardı içeriyi gösteren yeni kasa da bu var mı bilmiyorum istek üzerine.

Ayrıca capacity'nin siyah körüğüne bayılıyorum.
İşletmeci kurum muhtemelen en uygununu tercih edecektir

Bencede ama yinede metrobüse, metrobüse özel üretim araç olmalı. Dışaryı açılan kapılar vs
Uçak alırken nedense yerli üretim olsun demiyorlar. Makam aracı alırken yerli üretim olsun demiyorlar. Otobüsün bari kalitelisine binelim citaro alalım diyoruz halkın önüne takoz koyuyorlar. Kendileri saraylarda yaşıyor en iyi makam araçlarına jetlerine uçaklarına biniyorlar bıraksınlar millette citaroya binsin.

Nefret ediyorum bu yerli üretim muhabbetinden.

Uçak alırken nedense yerli üretim olsun demiyorlar. Makam aracı alırken yerli üretim olsun demiyorlar. Otobüsün bari kalitelisine binelim citaro alalım diyoruz halkın önüne takoz koyuyorlar. Kendileri saraylarda yaşıyor en iyi makam araçlarına jetlerine uçaklarına biniyorlar bıraksınlar millette citaroya binsin.

Yolcu uçağı üreten fabrikamız var mı ki

Citaro'yu Bursa'da üretelim en iyisi (!) :D

İşletmeci kurum muhtemelen en uygununu tercih edecektir
İşletmeci kurumu uzaylılar yönetmiyor sen yönetiyorsun. İşletmeci kurum bir sen ben gibi canlı bir varlık değil. İşletmeci kurumu ben yönetiyorum. Yani bizler yönetiyoruz. İnsanlar yönetiyor kurumları. İETT diye birşey yok mesela İETT benim. İhaleyi hazırlayanlar kafasına göre ne hazırlarsa ona göre üretiliyor araçlar.

Bugün yapılan ego ihalesinde turuncu renk tabela tercih ettiler. Renkli tabela tercih etseydi, üretici ona göre üretecekti aracı.

İşletmeci kurumu uzaylılar yönetmiyor sen yönetiyorsun. İşletmeci kurum bir sen ben gibi canlı bir varlık değil. İşletmeci kurumu ben yönetiyorum. Yani bizler yönetiyoruz. İnsanlar yönetiyor kurumları. İETT diye birşey yok mesela İETT benim. İhaleyi hazırlayanlar kafasına göre ne hazırlarsa ona göre üretiliyor araçlar.

Bugün yapılan ego ihalesinde turuncu renk tabela tercih ettiler. Renkli tabela tercih etseydi, üretici ona göre üretecekti aracı.
İçerisinde bulunduğumuz ekonomik şartlar böyle elveriyor hocam.

Yerli araçlar da yeterince güzel ve konforlu niye ithal etsinler ki

Geri
Üst Alt