Isuzu pleaseŞaşırtırlar belki bizi başka bir markayla![]()

Isuzu pleaseŞaşırtırlar belki bizi başka bir markayla![]()
Keşke , çok istiyorum filoda olmalarını . Benim hattımda çalışmasada olur sadece filoda olsun yeterIsuzu please![]()
![]()
![]()
Şanlıurfa belediyesi makyajlı kasa Isuzu almıştı bizde neden olmasın bizimkilerde alabilirKeşke , çok istiyorum filoda olmalarını . Benim hattımda çalışmasada olur sadece filoda olsun yeter
Burada da alınsalar acaba kodları ne olurdu ? I ile mi başlardı yoksa saçma gözüküyor diye S ile mi başlardı kodları acaba ?Şanlıurfa belediyesi makyajlı kasa Isuzu almıştı bizde neden olmasın bizimkilerde alabilir
Ekli dosyayı görüntüle 75520
Görsel kaynak: https://urfahizmet.com/sanliurfada-toplu-tasimaya-takviye.html
Lamine cam garantili.Tezeller
Bende geçenlerde onu merak etmiştimBurada da alınsalar acaba kodları ne olurdu ? I ile mi başlardı yoksa saçma gözüküyor diye S ile mi başlardı kodları acaba ?
Normalde hep baş harflerle başlıyorlar
İETT Isuzusu görmeyi çok istiyorum en büyük hayalim valla. Kapıkodları komik olabilir sadece. I1001- I2001 gibi
Bunlardan gelebilir bu aradaŞanlıurfa belediyesi makyajlı kasa Isuzu almıştı bizde neden olmasın bizimkilerde alabilir
Valla alırlarda bir gün o kodları paylaştığımız bir başlığımız olur inşallahBende geçenlerde onu merak etmiştim![]()
I6001, I6100Bende geçenlerde onu merak etmiştim![]()
Bu arada dediğin gibi daha güzel dururMakyajlı kasada küçük eleştirim:
Isuzu yazısı bence işaretlediğim yere gelse daha iyi olur. İşaretlediğim yer çok boş sade duruyor. Ayrıca ön farlar karton çizim gibi durmuş ısınamadım eski kasayı daha çok sevdim gibi ama gelse tadından yenmez tabiki
Ekli dosyayı görüntüle 75521
Citiport.Sizce Citiport mu Conecto mu?
Otokarların tasarımını aracın karakteri olarak görüyorum artık o yüzden baymıyor dikdörtgenliği çok güzel benceKi yalan söylemeyeyim sitenin ortak olarak kötü belirlediği araçlar dışında , ne alındığının pek önemi yok . Tabi iyi olsun o kadar da değil . Akia alınırsa üzülmem mesela . Sabah akşam biniyorum çünkü bence gayet atik ve konforlu araçlar . Tabi diğer arkadaşların konfor anlayışı benimkiyle bir midir orasını bilmem . Alınırsa üzüleceğim bir tek Otokar var . Mesele aracın özellikleri ile değil tasarımıyla alakalı . Şu tasarımın üstünden bir asır geçti neredeyse. Artık baydı . Yoksa özünde güçlü ve konforlu araçlar
Doğrudur. Ben sadece tasarımı beğenmiyorum . Yoksa araç hala filonun en iyilerinden . Herkesin farklı fikirleri olabilir saygı duyarımOtokarların tasarımını aracın karakteri olarak görüyorum artık o yüzden baymıyor dikdörtgenliği çok güzel bence
Hayret fikrini değiştirdin demekMetrobüse Mercedes CapaCity 2025
Ben bunların körüklüsünü istiyordum en çokta... Hani yan taraf tasarım olarak bi nokta da dalgalanıyor ya.Şanlıurfa belediyesi makyajlı kasa Isuzu almıştı bizde neden olmasın bizimkilerde alabilir
O siyah yer aslında gerekli bi parça bu yüzden logoyu oraya koymamış olabilirler. Ayrıca logonun üstte durması markaya güç katmaz mı.Makyajlı kasada küçük eleştirim:
Isuzu yazısı bence işaretlediğim yere gelse daha iyi olur. İşaretlediğim yer çok boş sade duruyor. Ayrıca ön farlar karton çizim gibi durmuş ısınamadım eski kasayı daha çok sevdim gibi ama gelse tadından yenmez tabiki
Ekli dosyayı görüntüle 75521
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.