Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke , çok istiyorum filoda olmalarını . Benim hattımda çalışmasada olur sadece filoda olsun yeter
Şanlıurfa belediyesi makyajlı kasa Isuzu almıştı bizde neden olmasın bizimkilerde alabilir

IMG-20250328-WA0063.jpg

Görsel kaynak: https://urfahizmet.com/sanliurfada-toplu-tasimaya-takviye.html

Makyajlı kasada küçük eleştirim:

Isuzu yazısı bence işaretlediğim yere gelse daha iyi olur. İşaretlediğim yer çok boş sade duruyor. Ayrıca ön farlar karton çizim gibi durmuş ısınamadım eski kasayı daha çok sevdim gibi ama gelse tadından yenmez tabiki

Ekli dosyayı görüntüle 75521
Bu arada dediğin gibi daha güzel durur 🤩 Ben farlardan dolayı sevmiştim bunları aslında

Ki yalan söylemeyeyim sitenin ortak olarak kötü belirlediği araçlar dışında , ne alındığının pek önemi yok . Tabi iyi olsun o kadar da değil . Akia alınırsa üzülmem mesela . Sabah akşam biniyorum çünkü bence gayet atik ve konforlu araçlar . Tabi diğer arkadaşların konfor anlayışı benimkiyle bir midir orasını bilmem . Alınırsa üzüleceğim bir tek Otokar var . Mesele aracın özellikleri ile değil tasarımıyla alakalı . Şu tasarımın üstünden bir asır geçti neredeyse. Artık baydı . Yoksa özünde güçlü ve konforlu araçlar

Ki yalan söylemeyeyim sitenin ortak olarak kötü belirlediği araçlar dışında , ne alındığının pek önemi yok . Tabi iyi olsun o kadar da değil . Akia alınırsa üzülmem mesela . Sabah akşam biniyorum çünkü bence gayet atik ve konforlu araçlar . Tabi diğer arkadaşların konfor anlayışı benimkiyle bir midir orasını bilmem . Alınırsa üzüleceğim bir tek Otokar var . Mesele aracın özellikleri ile değil tasarımıyla alakalı . Şu tasarımın üstünden bir asır geçti neredeyse. Artık baydı . Yoksa özünde güçlü ve konforlu araçlar
Otokarların tasarımını aracın karakteri olarak görüyorum artık o yüzden baymıyor dikdörtgenliği çok güzel bence

Otokarların tasarımını aracın karakteri olarak görüyorum artık o yüzden baymıyor dikdörtgenliği çok güzel bence
Doğrudur. Ben sadece tasarımı beğenmiyorum . Yoksa araç hala filonun en iyilerinden . Herkesin farklı fikirleri olabilir saygı duyarım😍😍

Makyajlı kasada küçük eleştirim:

Isuzu yazısı bence işaretlediğim yere gelse daha iyi olur. İşaretlediğim yer çok boş sade duruyor. Ayrıca ön farlar karton çizim gibi durmuş ısınamadım eski kasayı daha çok sevdim gibi ama gelse tadından yenmez tabiki

Ekli dosyayı görüntüle 75521
O siyah yer aslında gerekli bi parça bu yüzden logoyu oraya koymamış olabilirler. Ayrıca logonun üstte durması markaya güç katmaz mı.

Geri
Üst Alt