Hocam gırgırına yerden yere vuruyorum ama 10 20 kişi için çok araçlar
Nasıl yani anlayamadım tam olarak?Hocam gırgırına yerden yere vuruyorum ama 10 20 kişi için çok araçlar
Ama işte demekki iyi değiller. Otobüsler 10-20 kişilik için değiller yüksek yolcuda da iyi olmalılar. Saatli bomba örneğim bir kalıptı aslında nerede ne zaman ne yapacağı belli değil. Seni şaşırtabilir de yolda da bırakabilirHocam gırgırına yerden yere vuruyorum ama 10 20 kişi için çok araçlar
Normal hatlarda çalışıyor bundaGördünüz mü makinayı, hey yavrum hey be️
Ekli dosyayı görüntüle 74708Ekli dosyayı görüntüle 74709
Aa ama CapaCity'de şark köşesi olmazsa olmazdır. Nerde bizim şark köşemiz![]()
Ee sen inat etmesen bizimkilerde normal hatlara verecekler ama bi ümitsizlik hakim ahahahahahahqNormal hatlarda çalışıyor bunda![]()
Apoyu dışarı çıkaracak irade capacity'i caddeye çıkaramıyorsa kapatalım gidelim dükkanı.Özel izni sadece köprüye çıkmakla sınırlı olan araçların şehir içinde çalışmasını beklemek hayal olacaktır
İnegöl’deAncak fabrikaları Türkiye'de sadece Akia'dan emin değilim
En ufak kazada 100+ kişi yaralanırApoyu dışarı çıkaracak irade capacity'i caddeye çıkaramıyorsa kapatalım gidelim dükkanı.
Şuanda tek adam sistemi yok mu. Her yetki bir kişi de değil mi. Yeter ki suyuna gidilsin bu iş olur.
Silivri geliyorBazen düşünüyorum acaba şoför olsaydım herşeyi göze alıp bir anlığına mesela caddeye çıkarır mıydım bu otobüsü. Veya İETT herşeyi göze alıp izin mizin almadan sadece 1 seferlik 1 hatta verse mesela kimse fark edipte ceza yazar mı...
İstanbul'un haricindeki belediyeler de almadı. Sakarya metrobüs projesine yerli Otokar alındı mesela.Ona göre ayarlarsan bal gibi de kazanır akia gibi düşün.
Ahahahhaah hiç güleceğim yoktuSilivri geliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.