Ekrem başkanı oraya biz getirdik dolayısıyla yapıcı eleştiri yapmakta boynumuzun borcu yoksa diğerlerinden farkımız kalmaz. Bakın ben Mansur başkanı eleştiriyor muyum hayır çünkü kaliteli alımlar yaptı son akia metrobüs hatasını saymıyorum
Ama mesla zeydan ve muhittin başkanı da tıpkı ekrem başkan gibi eleştiriyorum çünkü zeydan başkan temsadan başka birşey almadı almıyor ve körüklü de almadı, muhittin başkan desen o da hakeza bmc ye abone olmuş gibi ve körüklü otobüste almıyor.
Ekrem başkan ise mercedes yetkilisine kendi ağzıyla söylemişti bu araçların fiyatını biraz tuzlu buldum diye üstelik yerli olarak hoşdere de üretme teklifiyle gelmişti mercedes yetkilisi yani ayağımıza gelen ve belki de artık hiç gelmeyecek fırsatı teptik işte ben bunu affedemiyorum.
Misal veriyorum Ankara veya Sakarya mercedesle anlaşıp yeni kasa yerli capacity alsalar o zaman mı aklımız başımıza gelecek anlamıyorum yani o zaman utanmayacak mıyız

Otokar kent xl alan sakarya istese capacity de alabilir. Ama keşke diğerleri bu ışığı bu ümidi verebilseler.