Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumda akia düşmanlığı çok fazla
Hiçbir markaya düşmanlığım yok ama şuan 142/144A bölgesindeki tezellerden gideceğim yere gelmeden inmek zorunda kaldım. Aracın içi dışardan daha sıcak. 142-142A-144A bölgesindeki İOAŞ araçlarına yazın binmeyin

Bana gelen bilgi akia metrobüsün daha pahalı olduğu yönünde yani aklımda öyle kalmış.

Mercedes ya bu önünde yıldız var, afedersiniz bi tık tuzlu olmasın mı. Araçların yüzüne bakan sıfır sanıyor evet metrobüsteki capacitylerden bahsediyorum yabancı yazarlar öyle yazıyor yani otobüsten anlamayana göster sıfır sanıyorlar değerli arkadaşlar.

Bu araçlar metrobüs hattıyla, İstanbulla özdeşleşmişler.

Hem bir alıyorsun en az 30+ kullanıyorsun bakımını doğru dürüst yaptıktan sonra.

Bakın size şu kadarını söylim hala tabelası bozulmamış capacitylerin olduğunu gördüğümde varya sandalye at öyle saatlerce izle gözüme o kadar güzel görünüyorlar ki bilmiyorum ya bilmiyorum yine de nazar değmesin diyorum gerçi seviyorum ne nazarı değecek benim nazarım değmez çünkü nazar etmiyorum.

Sonra o tepesinde yanan sağlı sollu beyaz ışıkları of of of.

Birde bunun yeni kasasını düşünün.

Almanya'dan deneme için İstanbul'a gelen yeni kasa capacity sedef beyazdı birde.
50 Akia metrobüsün bedeli 816.200.000 TL. İhaleye tek teklif Akia'dan gelmişti.

Kimse kimseyi kandırmasın asıl cngli solo karsanlara karşı bence gereksiz bir düşmanlık var.

Adam sevmez mi bu otobüsleri ya. İETT zamanında bu otobüslerin gücünü kısmışsa ne suçu var bu araçların ki ben yine de ona rağmen seviyorum. Mesela Kocaeli'dekiler için öyle demiyorlar.

Kimse kimseyi kandırmasın asıl cngli solo karsanlara karşı bence gereksiz bir düşmanlık var.

Adam sevmez mi bu otobüsleri ya. İETT zamanında bu otobüslerin gücünü kısmışsa ne suçu var bu araçların ki ben yine de ona rağmen seviyorum. Mesela Kocaeli'dekiler için öyle demiyorlar.
Saatli bomba

KBB artık BMC ağırlıklı çalışıyor,Breda'lar yedek araç konumunda.

Çift körüklü capacity üretilmiyor, üreilse de istemem zaten çünkü çift körüklü otobüs sevmiyorum sevemiyorum desem.

Ayrıca adrese teslim ihale değil mi zaten kim çift körüklü otobüs üretiyor.

Ekrem başkan tuzlu bulmasaydı iyiydi...

Çift körüklü capacity üretilmiyor, üreilse de istemem zaten çünkü çift körüklü otobüs sevmiyorum sevemiyorum desem.

Ayrıca adrese teslim ihale değil mi zaten kim çift körüklü otobüs üretiyor.

Ekrem başkan tuzlu bulmasaydı iyiydi...
Dolar Euro dövizi bu kadar çok yüksekken Capacity gibi Dış üretimi lüks marka alınmasını beklemiyorum. Yine BMC Akia olur gibi

Aslında normalde alman üretimi ama İETT aldığı zaman çoklu alım yaptığı için Mercedes böyle bir teklifle gelmişti

Yani 40 yılın başında türkiyede citaro üretilecekti aslında citaro'nun yüksek kapasitelisi.

Kim bilir belki yol olurdu citaroyu bile yerli üretmeyi düşünebilirlerdi ileride.

Ekrem başkanı oraya biz getirdik dolayısıyla yapıcı eleştiri yapmakta boynumuzun borcu yoksa diğerlerinden farkımız kalmaz. Bakın ben Mansur başkanı eleştiriyor muyum hayır çünkü kaliteli alımlar yaptı son akia metrobüs hatasını saymıyorum😅

Ama mesla zeydan ve muhittin başkanı da tıpkı ekrem başkan gibi eleştiriyorum çünkü zeydan başkan temsadan başka birşey almadı almıyor ve körüklü de almadı, muhittin başkan desen o da hakeza bmc ye abone olmuş gibi ve körüklü otobüste almıyor.

Ekrem başkan ise mercedes yetkilisine kendi ağzıyla söylemişti bu araçların fiyatını biraz tuzlu buldum diye üstelik yerli olarak hoşdere de üretme teklifiyle gelmişti mercedes yetkilisi yani ayağımıza gelen ve belki de artık hiç gelmeyecek fırsatı teptik işte ben bunu affedemiyorum.

Misal veriyorum Ankara veya Sakarya mercedesle anlaşıp yeni kasa yerli capacity alsalar o zaman mı aklımız başımıza gelecek anlamıyorum yani o zaman utanmayacak mıyız😅🥲

Otokar kent xl alan sakarya istese capacity de alabilir. Ama keşke diğerleri bu ışığı bu ümidi verebilseler.
İmamoğlu esnaf kökenli olduğu için indirim yapsınlar diye öyle söylemiştir 🤣işin şakası bir yana ihale sistemi ile alım yapıldığı için artık Mercedes in herhangi bir ihale kazanma şansı yok gibi bir şey

En sevdiğim otobüsler den biri

Geri
Üst Alt