Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya iyi hoş da Çavuşbaşı ya da Hekimbaşı taraflarında bomboş arazi dolu oraya yapsalar Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Çekmeköy ortak otobüs kullanabilir. Bunu İETT akıl edemiyor mu?
15H, 15Y, 14R, 15R, 15S ve 15U'nun sabah ve akşam çalışmalı araçları sabah ile öğle arasını Hekimbaşı peronlarda geçiriyor. Akşam işi bittiğinde Şahinkaya'ya gidiyor. Senin söylemek istediğin farklı bir şey, bunun farkındayım ama şu şartlarda Hekimbaşı peronunu yapmazlar.

Konu sahibi
15H, 15Y, 14R, 15R, 15S ve 15U'nun sabah ve akşam çalışmalı araçları sabah ile öğle arasını Hekimbaşı peronlarda geçiriyor. Akşam işi bittiğinde Şahinkaya'ya gidiyor. Senin söylemek istediğin farklı bir şey, bunun farkındayım ama şu şartlarda Hekimbaşı peronunu yapmazlar.
Ben peron demiyorum, Garaj diyorum Vural dikkatli okuyunuz.

Acaba yeni alınacak otobüsler ki o da alınırsa... Bakalım farklı renkte mi gelir...

Sonuçta zoraki de olsa bir başkan değişikliği oldu.

İett sarı renge geçeli çok oldu. Ayrıca öho da renk değişikliği oldu ve halka sormadan başkan sarı renk olsun dedi.

Yeni renk için anket açılmalı yada çoklu renge geçilmeli bence.

Çok ah aldın semih. Site için asıl ben savaştım bence. Chp'nin kurultayına döndü iş.

Şunlara nasıl kıydılar anlamıyorum.

Hiç olmazsa metrobüs gri siyaha boyayıp metrobüs acil müdahale aracı yapabilirsiniz. Veya ne biliyim işte İETT şoförlerinin garajlara taşımak için servis aracı olarak kullanabilirdiniz ah be İETT ah be İETT. Sanki filoya daha Citaro alacaksınız...

3604979-1.jpg

Şunlara nasıl kıydılar anlamıyorum.

Hiç olmazsa metrobüs gri siyaha boyayıp metrobüs acil müdahale aracı yapabilirsiniz. Veya ne biliyim işte İETT şoförlerinin garajlara taşımak için servis aracı olarak kullanabilirdiniz ah be İETT ah be İETT. Sanki filoya daha Citaro alacaksınız...

Ekli dosyayı görüntüle 74664
İett'nin bakım onarım kısımları özelleştireli yıllar oluyor. Yol yardım araçları dışarıdan geliyor.

Şeyi unuttum eğer ki hani yeni garajlar açılacak ya biri olmazsa bunlardan biri elektrikli garajdı diye hatırlıyorum e o zaman mecburen de olsa elektrikli ihalesine çıkabilirler bi ihtimal. Onda bari Akia kazanmasın. Hatta mümkünse Akia artık hiçbir şekilde İETT filosuna giremesin. Çocuk oyuncağı mı bu kumar mı bu Akia'yı da deneyelim... E bakın denemiş olduk işte... Ya bu akia değil mi 2024 model Otokar Kent almamızın önüne geçen üstelik arada sadece 25 milyon lira fark vardı. Otokar her ne kadar eskiye nazaran araçları biraz daha kısık üretmiş olsa da Otokar Otokar'dır. He bakın şunu da söylim Otokar Kent modelinin yeni kasasını satışa sunduğu andan itibaren o eski albenisini de yitirebilir onun için diyorum bu kasayı devam ettirmeleri iyi, sadece maliyetten kısmak için kimi hatalı davranışlar yapmasalar yeterli.

Koç’un ilk çift körüklü denemesiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar sektörün içinde bir firma nasıl da gidip ilk körüklüsünü hiç bir nama sahip olmayan Akia’dan daha kötü yaptı araştırılmalı
Aslında Kent LF 18'in uzatılmış hali. Çift körüklü değil tek körüklü ayrıca. Çift körüklü olan akia ultra lf 25.

Geri
Üst Alt