Şuan öyle bir ihtiyaç içerisindeyiz ki körüklü olsun yeter. Yeterki körüklü alınsın markayı sonra seçeriz. İnsanlar sığmıyor artık araçlaraAdam akıllı körüklü otobüs alımı şart, Otokar'ın yeni Kent LF'si çok güzel, değerlendirilebilir.
Şuan öyle bir ihtiyaç içerisindeyiz ki körüklü olsun yeter. Yeterki körüklü alınsın markayı sonra seçeriz. İnsanlar sığmıyor artık araçlaraAdam akıllı körüklü otobüs alımı şart, Otokar'ın yeni Kent LF'si çok güzel, değerlendirilebilir.
Bmc körüklüleri sadece 18 metreYerine Akia veya Bemece alırlar bence
Şehir içine LF25 alınmaz. Metrobüs için değil şehiriçi için konuşuyordukBmc körüklüleri sadece 18 metre
İETT 20 yıldan sonra tam uygun aracı buldu: LF25
frenler gibi sorunları halledilirse bundan başka alım görmeyiz
Otokar Kent G diyelim öyleyseBmc körüklüleri sadece 18 metre
Sanki 2012’de bir tane prototip üretmişlerdi 25 metre ya da ona yakın. Şu an Balıkesir filosunda yanlış hatırlamıyorsamBmc isterse 25 metrelik yapabilir bence
DoğruSanki 2012’de bir tane prototip üretmişlerdi 25 metre ya da ona yakın. Şu an Balıkesir filosunda yanlış hatırlamıyorsam
18 metrelik Euro 5 kasa o.Sanki 2012’de bir tane prototip üretmişlerdi 25 metre ya da ona yakın. Şu an Balıkesir filosunda yanlış hatırlamıyorsam
Onu bende gördüm sanırım aynı şeyden bahsediyoruz galiba o 18 metreydi sanırımSanki 2012’de bir tane prototip üretmişlerdi 25 metre ya da ona yakın. Şu an Balıkesir filosunda yanlış hatırlamıyorsam
Yeni kasa gelirse cüce dostu olur. Özellikle o en ön ikili gibi olursa bütün o koltuklarBöbrek taşı dökme garantili![]()
Akia Ultra LF 25 cidden İ.E.T.T ile bütünleşmiş bir araçBmc körüklüleri sadece 18 metre
Artık bütün promosyon amaçlı fotoğraflarda oluyor. Hatta toplu taşımayla alakalı bir poster görmüştüm Ultra LF 25 vardı üstündeAkia Ultra LF 25 cidden İ.E.T.T ile bütünleşmiş bir araç
Aynı şekilde B40xx serisi de İETT filosunun en underrated araçlarıdırCapacityler Citarolardan kat kat kat daha iyi araçlar. Citarolar G'ler inanılmaz overrated
JETON MAKİNESİ
Özel kaplamalı metrobüsler de Akia'dan seçiliyor.Artık bütün promosyon amaçlı fotoğraflarda oluyor. Hatta toplu taşımayla alakalı bir poster görmüştüm Ultra LF 25 vardı üstünde
LF 25’in bu kadar kullanılması beni mutlu ediyor. Ülkede üretilmiş en iyi araçlardan
Euro 5 cummins perfonmansı iyi gelmiyor banaAynı şekilde B40xx serisi de İETT filosunun en underrated araçlarıdır
İyi değil çünkü. Ama çıkardığı sesler güçlüymüş gibi hissettiriyorEuro 5 cummins perfonmansı iyi gelmiyor bana
Bence Temsalardan daha iyilerİyi değil çünkü. Ama çıkardığı sesler güçlüymüş gibi hissettiriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.