Onlara çok bir şey diyemiyorum neticede 19 yıllık araçlar ama 1 yaşında olan Akialardaki sönük tabelaları şahsen kabullenemiyorum bu bir sıkıntı
Otokar E kent C ile katıldı. BMC'de Procity EV ile katıldı.Bmc, Isuzu ve Otokar gibi bazı markalar şimdilik bu akıma katılmadı, inşallah böyle devam ederler.
Citaro G'ler eskidiler. Aslında sağlam bir revizyon onlara iyi gelir.Akia’ların tabelaları parlaklık olarak iyi gördüklerimden yola çıkarak. İETT bünyesinde en sorunlu tabela citaro G’lerim
Tartışmasız solo Conectolar. Avrupaya gel durakta durmadan sönüklüğünden hangi hat olduğunu göremezsinİETT bünyesinde en sorunlu tabela citaro G’lerim
1 milyon km'deki araçlar.Tartışmasız solo Conectolar. Avrupaya gel durakta durmadan hangi sönüklüğünden hat olduğunu göremezsin
citarolarda o civarlarda ama hala taş gibi çalışmaktalar. garaj farkı1 milyon km'deki araçlar.
Tabeladan bahsettim performansından değil. Tabelasıyla KM'si pek ilgili şeyler değil1 milyon km'deki araçlar.
Genel olarak yıpranmış araçlar,onu kastettim hocamTabeladan bahsettim performansından değil. Tabelasıyla KM'si pek ilgili şeyler değil
Sakarya'dakinde aynalar var Procity EV de henüz alınan bir model değilOtokar E kent C ile katıldı. BMC'de Procity EV ile katıldı.
Bu aynalar sizi neden rahatsız ettiki İett özel üretim araçlar sırf Otokar alınmadı aracı gereksiz yerden yere vurdunuz 150 tane araç alındı alt tarafıSakarya'dakinde aynalar var Procity EV de henüz alınan bir model değil
O araç test aracı ayrıca Kocaeli'ne kamera aynalı KARSAN E-ATA geldi.Sakarya'dakinde aynalar var Procity EV de henüz alınan bir model değil
Yakışıklı araç bence. Sağlamlık açısından da kendini kanıtladığını düşünüyorum, başka belediyelerin de dikkatini çekecektir.
Procity daha yakışıklı fakat bu otobüsün iç donanımı daha iyi orası gerçek.Yakışıklı araba dediğin Procity TR veya makyajsız Citiport gibi olur. 3000lik Akialar sanki baştan savma üretilmiş, estetik sıfır. Ama metrobüsleri kesinlikle çok asil görünüyor, buna asla itiraz edemem.
Yaşlılar pek çıkamıyor diye daha çok seviyorumGüleryüz,arka motor önü 4 lü koltuğu normal düz yaparsa güzel olur.Şuanki çok yüksekte
Otokar her belediyeye araç satıyor, maksat ticaret yapmak.Başka belediyeler Akia diye bir markanın olduğundan haberi yok gibi duruyor BMC veya Otokar alıyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.