Bu dediklerimi körüklü versiyonu için söylüyorum. Sololarını test etmeye fırsatım olmadı son 4-5 yılda

Citaro G’ler taş gibi. Avrupa bakamıyorCapacityler hala metrobüs düzeninde iş görebilen araçlar fakat Citaro G'ler şehiriçinde arıza verip seferin yarım kalması dışında bir işe yaramıyorlar. Şuan kaç tane Citaro G varsa Karsan Körüklüye takasına okeyim
Onlar da hantal. Çok fazla yaylanıyorlar giderken.Bu dediklerimi körüklü versiyonu için söylüyorum. Sololarını test etmeye fırsatım olmadı son 4-5 yılda
Kurtköy Garajı ,Breda konusunda profesyonelleşmiş elemanlara sahip. Ona rağmen yolda kalmalar oluyor.Citaro G’ler taş gibi. Avrupa bakamıyor
Karsan’da öyle ama onlar bakılmalarına rağmen arızalanabiliyorlar
Hocam iyiki MAN SG , IKARUS dönemine denk gelmemişsinizBana Citaro G'lerin içi inanılmaz eski geliyor. Nasıl şuan 2025 yapımı araçların dış kısımları fazla teknolojik diyorsam Citarolar da fazla eski. Yeşil koltuk renginden dolayı mı dersiniz kokusunun kötülüğünden mi dersiniz bilmiyorum ama eski araç hissini iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Capacitylerde asla bu olay yok

Bahsettiğim buydu. Her kasis ve çukurda titretip zıplatmasından bahsetmiyorum bileBana Citaro G'lerin içi inanılmaz eski geliyor. Nasıl şuan 2025 yapımı araçların dış kısımları fazla teknolojik diyorsam Citarolar da fazla eski. Yeşil koltuk renginden dolayı mı dersiniz kokusunun kötülüğünden mi dersiniz bilmiyorum ama eski araç hissini iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Capacitylerde asla bu olay yok
M2524 de var.Körüklü Citarolardan bana daha iyi durumda gelenler M2501 M2502 M2525 M2528
Yanlış anlaşılmasın klaslığı veya görüntüsüne laf söylemiyorum. İşin içinde Mercedes olunca zaten gayet şık ve klas bir araç fakat artık 2006 model oldukları için zorlamanın anlamı yok. Yeni kasasını alırlarsa ilk ben binerim ama mevcut eski kasası gitmiyor yani. Zorla yürütülen ilişki gibiBence çok klas araçlar.
Yerine Akia veya Bemece alırlar benceYanlış anlaşılmasın klaslığı veya görüntüsüne laf söylemiyorum. İşin içinde Mercedes olunca zaten gayet şık ve klas bir araç fakat artık 2006 model oldukları için zorlamanın anlamı yok. Yeni kasasını alırlarsa ilk ben binerim ama mevcut eski kasası gitmiyor yani. Zorla yürütülen ilişki gibi
Yerine Akia veya Bemece alacaklar
Benimde tam tersi daha çok hoşuma gidiyor. CNG'li Temsalar gibi arkada cam yerine simsiyah kapalı olunca boğuluyormuş hissi veriyor veya arkadan aktarma yapacağım otobüsü falan göremiyorum. Dışarıyı görebilmek benim açımdan daha iyi2025 Bmclerin en arka camı geniş ve dışarıdan içeriyi tam gösteriyor aynı citiportlar gibi benim bu durum hoşuma gitmiyor
Adam akıllı körüklü otobüs alımı şart, Otokar'ın yeni Kent LF'si çok güzel, değerlendirilebilir.Capacityler hala metrobüs düzeninde iş görebilen araçlar fakat Citaro G'ler şehiriçinde arıza verip seferin yarım kalması dışında bir işe yaramıyorlar. Şuan kaç tane Citaro G varsa Karsan Körüklüye takasına okeyim
Şuan öyle bir ihtiyaç içerisindeyiz ki körüklü olsun yeter. Yeterki körüklü alınsın markayı sonra seçeriz. İnsanlar sığmıyor artık araçlaraAdam akıllı körüklü otobüs alımı şart, Otokar'ın yeni Kent LF'si çok güzel, değerlendirilebilir.
Bmc körüklüleri sadece 18 metreYerine Akia veya Bemece alırlar bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.