Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Bmc körüklüleri sadece 18 metre

İETT 20 yıldan sonra tam uygun aracı buldu: LF25

frenler gibi sorunları halledilirse bundan başka alım görmeyiz
Şehir içine LF25 alınmaz. Metrobüs için değil şehiriçi için konuşuyorduk

Sanki 2012’de bir tane prototip üretmişlerdi 25 metre ya da ona yakın. Şu an Balıkesir filosunda yanlış hatırlamıyorsam
Onu bende gördüm sanırım aynı şeyden bahsediyoruz galiba o 18 metreydi sanırım

Akia Ultra LF 25 cidden İ.E.T.T ile bütünleşmiş bir araç
Artık bütün promosyon amaçlı fotoğraflarda oluyor. Hatta toplu taşımayla alakalı bir poster görmüştüm Ultra LF 25 vardı üstünde

LF 25’in bu kadar kullanılması beni mutlu ediyor. Ülkede üretilmiş en iyi araçlardan

Artık bütün promosyon amaçlı fotoğraflarda oluyor. Hatta toplu taşımayla alakalı bir poster görmüştüm Ultra LF 25 vardı üstünde

LF 25’in bu kadar kullanılması beni mutlu ediyor. Ülkede üretilmiş en iyi araçlardan
Özel kaplamalı metrobüsler de Akia'dan seçiliyor.

Çok saçma gelebilir kulağa ama , aklıma bir şey takıldı .

Madem şehrin bazı noktalarında körüklü dönebilecek alan yok , neden o zaman körüklü otobüslerin boyunu küçültmüyoruz ?

Yani atıyorum , normalde 18 metre ise 14 ya da 15’e düşürsek ? Aşırı zorlanmaz herhalde ?
Solo araçların yetmediği hatlarda ve 18 metrelik araçların çalışamayacağı yerlerde böyle araçlar kullanılabilir belki ?? En azında 30-40 kişi daha fazla alır sololara göre .

Bir firma özellikle bu tipte bir araç tasarlasa ve satsa ne kadar efektif olur acaba ? Yoksa saçmalık mı olur ?

Geri
Üst Alt