Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Benim en çok görmek istediğim yer havaalanı hatları. Ön tabelada havaalanı işareti oluyor hem öhoda hem iett’de (öho’da arka tabelada da oluyor hatta iett’de hiç görmedim)
ÖHO'daki bazı Akia'larda arka tabela animasyonluydu sanki. Bebek arabası , tekerlekli sandalye , öğrenci animasyonları gidip geliyordu.

O metrobüsleri bir şekilde alabiliyorlarsa daha düzgün 12 metrelikleri de hayli hayli alırlardı gidip en kötülerini seçtiler ☹️

Bir yılda 300-400 otobüs birden alınmasını bekleyen çok insan yoktur zaten artık ama az sayıda bile olsa kaliteli araçlar alınsın yeter. Bu 150 Akia'nın yerine 15 tane Mercedes'in olmasını tercih ederdim şahsen.
Conecto da öyle çok ahım şahım bir araç değil bence. Bunlardan biraz daha iyi olur en fazla.

Conecto da öyle çok ahım şahım bir araç değil bence. Bunlardan biraz daha iyi olur en fazla.
Evet en az bunlar kadar tipsiz araçlar ama hiç değilse çok konforlular ve sessizler. Akia gibi pek bilinmedik bir markanın özensiz tasarımı hiç şaşırtmadı ama Mercedes bizi tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı.

Evet en az bunlar kadar tipsiz araçlar ama hiç değilse çok konforlular ve sessizler. Akia gibi pek bilinmedik bir markanın özensiz tasarımı hiç şaşırtmadı ama Mercedes bizi tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı.
akianın tasarımı özensizden uzak. oldukça güzel ve bir sürü bagaj koyma yeri bulunduran araçlar. filoda başka bir tek 2021 otokarlarda var sanırım

akianın tasarımı özensizden uzak. oldukça güzel ve bir sürü bagaj koyma yeri bulunduran araçlar. filoda başka bir tek 2021 otokarlarda var sanırım

Saygı duyarım ama bana çok düz ve sıradan geliyor bunlar. Farları biraz güzel, sadece bu.

İçi de modern olsaymış keşke. 2024 yılında en arka kısmı çok dar yapan bir marka. 🤷‍♂️

En arka koltukta oturmayı seven biri olduğum için de bu araçlar ne yazık ki ilk tercihim olamaz. Tıpkı eski Procityler gibi.

İçi de modern olsaymış keşke. 2024 yılında en arka kısmı çok dar yapan bir marka. 🤷‍♂️

En arka koltukta oturmayı seven biri olduğum için de bu araçlar ne yazık ki ilk tercihim olamaz. Tıpkı eski Procityler gibi.
Evet dar arka cam tarafı.Önceki modellerde felaketti şimdi ap azıcık genişletilmiş ama yine felaket

Geri
Üst Alt