Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

O metrobüsleri bir şekilde alabiliyorlarsa daha düzgün 12 metrelikleri de hayli hayli alırlardı gidip en kötülerini seçtiler ☹️

Bir yılda 300-400 otobüs birden alınmasını bekleyen çok insan yoktur zaten artık ama az sayıda bile olsa kaliteli araçlar alınsın yeter. Bu 150 Akia'nın yerine 15 tane Mercedes'in olmasını tercih ederdim şahsen.
15 tane yeni mercedes ile ne yapabileceksin ki? tamam yepisyeni mercedes ooo alman kalitesi fakat en fazla 2-3 hatta ekstra araç sağlardın. 150 tane "dandik" akia ile tm hatları, bayrampaşa hatları gibi bir sürü hat çekip çevrilebiliyor. ve pek kötü de değiller, çok arıza verdiklerini görmedim

15 tane yeni mercedes ile ne yapabileceksin ki? tamam yepisyeni mercedes ooo alman kalitesi fakat en fazla 2-3 hatta ekstra araç sağlardın. 150 tane "dandik" akia ile tm hatları, bayrampaşa hatları gibi bir sürü hat çekip çevrilebiliyor. ve pek kötü de değiller, çok arıza verdiklerini görmedim

Güvenilir araçlar değil, şimdiden çok yıprandılar. Erkenden hurdaya çıkarlar mı, bunu zaman gösterecek. Bu kadar da kalitesiz değillerdir herhalde.

Güvenilir araçlar değil, şimdiden çok yıprandılar. Erkenden hurdaya çıkarlar mı, bunu zaman gösterecek. Bir şey diyemiyorum.
pek yıpranmışlık sezemedim bindiğim vakitler de topkapı araçlarına pek rastlayamıyorum etrafımda

Bir de araçların kapı ışıklarının bazıları birbirinden farklı mesela birinin orta ve arka kapıdaki ışıkları birbirinden uzak,birinde yakın,birinde ön kapıdakiler yakın,birinde uzak bunda bu gözüme çarpıyor şu aralar

Bir de araçların kapı ışıklarının bazıları birbirinden farklı mesela birinin orta ve arka kapıdaki ışıkları birbirinden uzak,birinde yakın,birinde ön kapıdakiler yakın,birinde uzak bunda bu gözüme çarpıyor şu aralar
Bu durumda Akia'nın özensiz iş yaptığının sonucuna varıyoruz

Ki araçlar İYİ . Ya Allah aşkına Temsa ve Çöpcity’ler var filoda ( B4xxx ) ya da karsanlar . Otokar ve Mercedeslerden sonra en iyi araçlardan biri .
Ne kadar vuruldu yere şu araç
Eski nesil Avenue gerçekten garabet bir araba. Aklıma İOAŞ zamanında bindiklerim geliyor, araçların beş senelik olduğu dönemde bile ekranları motor homurtusundan arızalanmıştı.

Güvenilir araçlar değil, şimdiden çok yıprandılar. Erkenden hurdaya çıkarlar mı, bunu zaman gösterecek. Bu kadar da kalitesiz değillerdir herhalde.
Bu halk yıllarca Ikarus'a , lamine camlı Tezeller'e , Isobus , Haskar gibi arabalara bindi. Bu araçlar onların yanında gene iyi.

Otokar'dan özenilip arkaya konan led lamba bazı araçlarda bozuk durumda, tabela durumu da malum.

İçinin de en arkası çok dar, orta kısım bunun aksine fazla geniş. Böyle dengesizlikler mevcut.

Otokar'dan özenilip arkaya konan led lamba bazı araçlarda bozuk durumda, tabela durumu da malum.

İçinin de en arkası çok dar, orta kısım bunun aksine fazla geniş. Böyle dengesizlikler mevcut.
tek en arkası konforlu olanlar karsanlar bence. En Arkaya koltuk koymak oraya yığılabilecek yolcu miktarını ciddi azaltıyor

tek en arkası konforlu olanlar karsanlar bence. En Arkaya koltuk koymak oraya yığılabilecek yolcu miktarını ciddi azaltıyor
Otokarların, Conecto körüklülerin ve 2025 BMClerin de arka kısmı iyi.

Akiaların koltuk dizilimini de hiç sevemedim.

Geri
Üst Alt