Seni anlayamıyorum. Bi ekonomik krizdeyiz diyorsun bi citaro talep ediyorsun üstelik cngli olanından.İleride CNG'Li Breda'ların tahtını CNG'li Citaro'lar alsa çok güzel olur
Gümrüğe takılır, %51 yerli vs vs den ötürü gelmez. Ekınomik kriz İETT’ye de varSeni anlayamıyorum. Bi ekonomik krizdeyiz diyorsun bi citaro talep ediyorsun üstelik cngli olanından.
Bence herşeye rağmen citaro gibi kaliteli araçlara yönelmeli. Çünkü ekonomik kriz sadece halka var bizi yönetenlere değil.
Capacity ve hoşdere.Gümrüğe takılır, %51 yerli vs vs den ötürü gelmez. Ekınomik kriz İETT’ye de var
Akia’da mercedes motoru var zatenCapacity ve hoşdere.
Amerika sana özelliği düşürülmüş F16 satıyor.Akia’da mercedes motoru var zaten
LF12’de OM936LA kullanılıyorAmerika sana özelliği düşürülmüş F16 satıyor.
Mercedeste kendi aracının motorunu olduğu gibi satmaz diye düşünüyorum akiaya.
Sonuçta "rakip" firma.
Otobüsü gerçekten paraya kıyarak üretmişler fakat şu karoserini uyduruk yapmasalarmış keşke.
Aksine LF25 en çok bütçe ve AR GE ayrılan araç. LF12 ise 2016'dan beri satılan kasanın fonksiyonlusu. Bi ara LF 35 TransEra diye bir model çıkaracaklardı... Acaba ne oldu ona ?LF25 sanırım hiç bir bütçe ayrılmadan, masraftan kaçınılmadan üretilmiş bir araç. Oldukça özenle üretildiği belli oluyor.
LF12’de her halde motoru lisanslama bütün son model dijital özelliklere kod yazadur diye özenirken bütçe bitti yetersiz bir karoseriye oturttular
Estetik olarak çok güzel bence ama, boşa yeriliyor bence
Bütçe ayrılmamasından kastım her şeyini en iyi şekilde, kâr-zarar gözetmeden yapılmasıydı. Gavurcadaki tabiriyle overengineeredAksine LF25 en çok bütçe ve AR GE ayrılan araç. LF12 ise 2016'dan beri satılan kasanın fonksiyonlusu. Bi ara LF 35 TransEra diye bir model çıkaracaklardı... Acaba ne oldu ona ?
Tasarım konusunda katılıyorumO bile kurtarmaz, bu kadar kötü ve özensiz bir tasarıma hiçbir şey gitmez.
Aynı şekilde bakımlıları dahil eski bmcleri hiç sevmem. Bu iki modele modifiyeler benim açımdan asla yakışmıyor.
eski bmclere modifiye bence de pek yakışmıyor (anadolu yakasındakiler haricinde onlar güzel yapıyor). eski kasa güleryüze yakışıyor çünkü hepsi en ince detayına kadar modifiyeli zaten asıl halini göremiyoruzO bile kurtarmaz, bu kadar kötü ve özensiz bir tasarıma hiçbir şey gitmez.
Aynı şekilde bakımlıları dahil eski bmcleri hiç sevmem. Bu iki modele modifiyeler benim açımdan asla yakışmıyor.
 araçların hâlleri ortada zaten
 araçların hâlleri ortada zatenBir sürü otobüs olunca bakımları ucuzlatmak gerekiyor maalesef. Keşke devlet tarafondan sübvanse edilip para hesabı yapmasalardıUcuz arabalara ucuz bakım güzel bir mantık bunlardakiaraçların hâlleri ortada zaten
3.500 tane otobüs hiçbir büyükşehirde yoktur muhtemelen. Gerçekten çok fazla otobüs var.Bir sürü otobüs olunca bakımları ucuzlatmak gerekiyor maalesef. Keşke devlet tarafondan sübvanse edilip para hesabı yapmasalardı
O metrobüsleri bir şekilde alabiliyorlarsa daha düzgün 12 metrelikleri de hayli hayli alırlardı gidip en kötülerini seçtilerBir sürü otobüs olunca bakımları ucuzlatmak gerekiyor maalesef. Keşke devlet tarafondan sübvanse edilip para hesabı yapmasalardı

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.