Evet ama Türkiye de şubesi yok diye biliyorum.Aslında Solaris Urbino 18 alımı yapsa İETT güzel olur.
Evet ama Türkiye de şubesi yok diye biliyorum.Aslında Solaris Urbino 18 alımı yapsa İETT güzel olur.
ESHOT un başını çok ağrıttıAslında Solaris Urbino 18 alımı yapsa İETT güzel olur.
Kaynak var mıGördünüz mü Hatay bile Otokar almış. Bizde Akia ya abone olduk...
Çok ekstrem bir durum değil. Aşağı yukarı her belediyede var.Gördünüz mü Hatay bile Otokar almış. Bizde Akia ya abone olduk...
Kaynaklı konuşurum ben. Hatay sayfasında paylaştım zaten.Kaynak var mı
Ama işte bunu ben kabul eder miyim mesele buMuhtemelen bu yeni araçlar metrobüs hattına dahil edilir ve hali hazırda metrobüste çalışan 125 Conecto iç hatlara dağıtılır. O yüzden bu ihalede metrobüs faktörünü de göz ardı etmemek lazım. Otokar ın avantajlı olduğunu düşünüyorum.
Capacity’lere saygım sonsuz ama artık bitik araçlar. Capacity’leri şehir içinde dağıtma işi şu anda şampiyonluk şansı olmayan Beşiktaş ın transfere 50 milyon dolar harcaması gibi gereksiz bir macera olur.Ama işte bunu ben kabul eder miyim mesele bu
Bir şartla olur capacityleri normal hatlara verirlerse yeni otobüsleri metrobüse soksunlar ama onun haricinde conectolarla kandırmasınlar bizi. Ama capacityleri normal hatlara vermek için mücadele etmeleri gerekir o da ayrı mesele
Harbiden he! Kent LF dizelin yenileneceği söyleniyordu. Hatta fotoğrafı bile paylaşılmıştı. Hâla neyi bekliyor Otokar?Ekli dosyayı görüntüle 64991
Otokar bunun dizel halini üretmemesinin sebebi nedir acaba?
CapaCity ler metrobüs hattından emekli olacak gibiCapacity’lere saygım sonsuz ama artık bitik araçlar. Capacity’leri şehir içinde dağıtma işi şu anda şampiyonluk şansı olmayan Beşiktaş ın transfere 50 milyon dolar harcaması gibi gereksiz bir macera olur.
11H, 11ÇB gibi hatlarda körüklü Conecto’ları kullanıyorum. Bence şehir içine çok yakışıyorlar
Kesinlikle katılıyorum. Yeni çıkan Sultan serisini pek sevemedim.Kent modeli yenilenirse bence kimse beğenmeyecek tıpkı yeni conecto da olduğu gibi.
Bu sene içinde Otokar Kent kasasının değişmesi çok yüksek ihtimal. Fotoğraftaki aracın ön kısmında şerit takip kamerası vardı. Firmalar ufak ufak şerit takip kameralı araçlara geçiyorlar, şehir içinde ilk örnekleri ESHOT'a satılan Isuzu Novociti Life modelleri oldu.Harbiden he! Kent LF dizelin yenileneceği söyleniyordu. Hatta fotoğrafı bile paylaşılmıştı. Hâla neyi bekliyor Otokar?
Sence makyaj yapılmalı mı yoksa böyle iyi miBu sene içinde Otokar Kent kasasının değişmesi çok yüksek ihtimal. Fotoğraftaki aracın ön kısmında şerit takip kamerası vardı. Firmalar ufak ufak şerit takip kameralı araçlara geçiyorlar, şehir içinde ilk örnekleri ESHOT'a satılan Isuzu Novociti Life modelleri oldu.
Ek olarak Isuzu Citiport'un da bu sene makyajlanma ihtimali var. Hatta Dubai'ye ihracatı gerçekleştirilecek olan körüklü Isuzu Citiport'ların prototip resimleri makyajlı idi.Bu sene içinde Otokar Kent kasasının değişmesi çok yüksek ihtimal. Fotoğraftaki aracın ön kısmında şerit takip kamerası vardı. Firmalar ufak ufak şerit takip kameralı araçlara geçiyorlar, şehir içinde ilk örnekleri ESHOT'a satılan Isuzu Novociti Life modelleri oldu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.