Şubat ayında 2500 taksinin ihalesi yapılacak. Buradan elde edilen gelirle birlikte somut adımlar atılacağını umuyorumMaalesef henüz yok
Şubat ayında 2500 taksinin ihalesi yapılacak. Buradan elde edilen gelirle birlikte somut adımlar atılacağını umuyorumMaalesef henüz yok
Yeni Taksi Plakaları mı ?Şubat ayında 2500 taksinin ihalesi yapılacak. Buradan elde edilen gelirle birlikte somut adımlar atılacağını umuyorum
Evet , 4 milyon 250 bin TL den 2500 plaka satılacakYeni Taksi Plakaları mı ?
İETT ödenek ayırmıştır benceŞubat ayında 2500 taksinin ihalesi yapılacak. Buradan elde edilen gelirle birlikte somut adımlar atılacağını umuyorum
Aynı tasarımlı araçların alınması taraftarı değilim ben de.Akia veya otokar almasınlar'da ne alırsalar alsınlar. Gına geldi artık. Hadi mercedes veya man'ı geçtim bmc bile alınsa razıyım ben yeterki akia veya otokar alınmasın![]()
Hem çok var hemde farklılık gerekiyor. Yıllardan beri aynı arabalarda yolculuk yapmaktan sıkıldıkOtokar niye alınmasın filo da çok var diye mi.
Isuzu da bence alınması iyi olur.
Ne Akia ne Otokar.Macera aramaya gerek yok. Yine dandik Akia geleceğine eskimiş (!) Otokar alınsın çok daha iyi.
Aslında Solaris Urbino 18 alımı yapsa İETT güzel olur.Ne Akia ne Otokar.
İstanbul'a komple MAN alımı yapılması gerekir. Kısalarda ise makyajlı Isuzu Novociti Life alınsa iyi olur.
Bunlar hayalden öteye gidemez. En azından bir şeyler değişmediği sürece.Ne Akia ne Otokar.
İstanbul'a komple MAN alımı yapılması gerekir. Kısalarda ise makyajlı Isuzu Novociti Life alınsa iyi olur.
Zor ama imkansız değil.Bunlar hayalden öteye gidemez. En azından bir şeyler değişmediği sürece.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.