İETT'nin BMC Procity TR (18M) alacaklarını düşünüyorum. Alternatif olarak da Otokar veya Mercedes havuzlarındadır diye düşünüyorum.
Megane 4 üretimine ağırlık verdiği için üretmiyor Breda otobüslerini.Bredamenarinibus bence alınmaz çünkü artık karsan üretmiyor bildiğim kadarıyla.
Ben de BMC alınacağını tahmin ediyorum. Otokar veya Bmc alınırsa 6000'li kapı numaraları görülebilir. Veya;İETT'nin BMC Procity TR (18M) alacaklarını düşünüyorum. Alternatif olarak da Otokar veya Mercedes havuzlarındadır diye düşünüyorum.
Siyasi veya bürokratik engel çıkmazsa ihaleyi bmc nin alma ihtimali de yüksek.İETT'nin BMC Procity TR (18M) alacaklarını düşünüyorum. Alternatif olarak da Otokar veya Mercedes havuzlarındadır diye düşünüyorum.
Metrobüste test edilen Man Lions City ile Conecto 18 metre. 18.75 değil.İETT tarafından, 2017 ve sonrasında test edilen 18.75 metrelik araçlar :
-MAN lion’s city G (2020)
-Otokar Kent K TA 001 (2017)
-Mercedes Benz Conecto yeni kasa (2018)
Düzelttim teşekkürlerMetrobüste test edilen Man Lions City ile Conecto 18 metre. 18.75 değil.
Bu arada MAN 18.75 mis sanırım.Metrobüste test edilen Man Lions City ile Conecto 18 metre. 18.75 değil.
Maalesef henüz yokBir gelişme var mı ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.