Sadece lambalar değil duvarlar ve yerlere bakın dolaplar da öyle metruk binalar yıkılmalı artıkBen hiçbir şey hissetmedim . İlginç
Halbuki o kadar sessiz bir ortamdayım ve sadece telefona bakıyorum . Uzakta değilim ama
( Üst komşularım hissetmiş , ben lambaya bakmama rağmen sallantı görmedim? )
Bende aynı şekilde hatta lambaya bakıyordum 14:55’te . Anlamadım gitti . Aşırı uzakta değiliz yaniDepremi hissetmedim oturduğum halde
Anadolu da hissettiler se hocam zaten öyleAvrupa Yakası'nda daha çok hissedildi. Anadolu yakasında etkisi daha düşüktür
Anadoluda hissedildiAnadolu da hissettiler se hocam zaten öyle
Balıkesir üzerinde gelip çanakkaleden şarköy süleymanpaşa ve istanbula bağlanan ilçelerde hissettiler daha sonra da doğu dan öyle olmuşturÇorlu/Tekirdağ açıklarında olmuş..
Avrupa yakası bakirkoy-silivri arası sahil ilçeleri sağlam hissetmiştir geçmiş olsun![]()
Zaten bu deprem bugünkü balıkesirden geldi zaten izmir de sağlam değil manisa da öyle muğla aydın sağlam değilBu arada beklenen fay hattında değil sanırım ya da beklenen kırıkta değil . Burada en son 5.8 olmuştu 2023’te sanırım . Onun haricinde büyük bir deprem yok .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.