İnşallah Allah yar ve yardımcıları olsunçok geçmiş olsun saha çalışmaları başlamış umarım herhangi bir şey yoktur
Bence bu abartı biraz ? Ya da sadece Anadolu yakası filan mı hissetti acaba ?Ankara'dan İstanbul'a kadar sallamış
Ben de hiç hissetmedimBence bu abartı biraz ? Ya da sadece Anadolu yakası filan mı hissetti acaba ?
İstanbul Eskişehir Ankara İzmir Balıkesir yazıyorBence bu abartı biraz ? Ya da sadece Anadolu yakası filan mı hissetti acaba ?
İlginç . Bende hiçbir şey hissetmedim . Öyle yazıyorsa doğrudur . Çok dikkat etmedim açıkçasıİstanbul Eskişehir Ankara İzmir Balıkesir yazıyor
Yeşil sitede Bahçeşehir'den hissettik yazan vardı. :/Bence bu abartı biraz ? Ya da sadece Anadolu yakası filan mı hissetti acaba ?
Evet evet ben de hissettimAz önce fena masam sallandı. Uzun süre sonra ilk defa deprem hissettim
İstanbul’da ???Az önce bilgisayar masam fena sallandı. Uzun süre sonra ilk defa deprem hissettim
Evet uygulama tam deprem bitmesine yakın bildirim attı. Korkudan bakamadım Silivri diye gördüm sanırımİstanbul’da ???
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.