Ben de bir şey hissetmedim ama o sırada dışarıdan duydumBen hiçbir şey hissetmedim . İlginç
Halbuki o kadar sessiz bir ortamdayım ve sadece telefona bakıyorum . Uzakta değilim ama
( Üst komşularım hissetmiş , ben lambaya bakmama rağmen sallantı görmedim? )
Ülkede bazı yerler masif arazi. Buralarda deprem riski yok anca etrafındaki bir yer sallanırsa sallanıyor. Antalya’nın doğusu, dağ ve dağa yakın olan yerler gibiÜlke komple fay hattı üstünde
Nerede yokmuş hocamÜlkede bazı yerler masif arazi. Buralarda deprem riski yok anca etrafındaki bir yer sallanırsa sallanıyor. Antalya’nın doğusu, dağ ve dağa yakın olan yerler gibi
Belki izmir de hissedebilir zaten balıkesirle komşu aynı zamanda sağlam değil ben google dan alıntı yapayımİzmirde hissetmedim ki Bayraklıdaydım
İzmirde hissetmedim ki Bayraklıdaydım
Ankara yok derler. 6.5 üzerinde deprem çok yüksek ihtimal
Dağ arazileri ve çevresi (Antalya’nın doğusu, kaz dağları vs)Nerede yokmuş hocam
Hocam binada çatlak oluşmadığı sürede duvar veyahut yere bakarak depremi nasıl anlamayı düşünüyorsunuz?Sadece lambalar değil duvarlar ve yerlere bakın dolaplar da öyle metruk binalar yıkılmalı artık
Nasıl mı anlıyorum depremin olduğunu SallanıyorlarHocam binada çatlak oluşmadığı sürede duvar veyahut yere bakarak depremi nasıl anlamayı düşünüyorsunuz?
Depremin sallantısını anlayabileceğiniz ev içindeki araçlar sallanma rezistansı küçük eşyalardır;
Lamba/Avizeler, Menteşesi hafif kapılar , Sabitlenmemiş dolaplar, duvara takılı olmayan monitör ve televizyonlar, tekerlekli koltuklar...
Metruk binalar keşke yıkılabilse ama yasal olarak bir sürü sıkıntı ile karşılaşıyorsunuz. Ki zaten genelde 3 seçeneğiniz oluyor.
1.) Kamulaştırmak:
Şimdiden kolay gelsin kimsede para yok.
2.) Yer değiştirme:
Kabul ettireceğe kolay gelsin.
3.) Mütahit destekleme:
Yapılan evlerin çoğu zaten bu şekil yapılıyor. Mütahit para kazanamayacağı yere girişmek istemiyor.
Sadece adam hissetmemiş buradan nasıl tüm izmirin hissetmediğini çıkardınBelki izmir de hissedebilir zaten balıkesirle komşu aynı zamanda sağlam değil ben google dan alıntı yapayım
Dağ ve çevresi. Herhangi biri olurNerede yokmuş hocam
Bu harita harita attım fay hattının haritasıSadece adam hissetmemiş buradan nasıl tüm izmirin hissetmediğini çıkardın
Buarada Depremi hissedenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Türkiye'nin risksiz bölgesi veya şehri yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.