Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında doğru, araçlara zarar gelmediği ve seferler aksatılmadığı sürece bu tarz etkinliklerde İETT araçları gönderilebilir. Ama ne yalan söyleyeyim bir kamp için verilen 25 gün bana çok fazla geldi.

İETT otobüslerinin verilmesine karşı olduğum başlıca durum ise maç günlerinde stada taraftar taşınması. İnsan kılıklı magandalar tarafından otobüslere zarar verilebiliyor. Ne yazık ki bunun birçok örneği var.

Aslında doğru, araçlara zarar gelmediği ve seferler aksatılmadığı sürece bu tarz etkinliklerde İETT araçları gönderilebilir.

İETT otobüslerinin verilmesine karşı olduğum başlıca durum ise maç günlerinde stada taraftar taşınması.
İnsan kılıklı magandalar tarafından otobüslere zarar verilebiliyor. Ne yazık ki bunun birçok örneği var.
Katılıyorum. Maç biletleri 1K-2K fiyatları var neden araç verilir anlamıyorum. O paraları veren insan yola da para verir ve araçlar çok zarar görüyorlar. Öğrencileri geziye taşıyan İETT otobüslerini bende destek veririm. Eskiden bizi de Procity TR'lerle Fuara götürmüşlerdi

Aslında doğru, araçlara zarar gelmediği ve seferler aksatılmadığı sürece bu tarz etkinliklerde İETT araçları gönderilebilir. Ama ne yalan söyleyeyim bir kamp için verilen 25 gün bana çok fazla geldi.

İETT otobüslerinin verilmesine karşı olduğum başlıca durum ise maç günlerinde stada taraftar taşınması. İnsan kılıklı magandalar tarafından otobüslere zarar verilebiliyor. Ne yazık ki bunun birçok örneği var.
Aslında 16 gün ama aradaki boşluğu da saydım ben hani önceki etkinliklerde de araçlar meşgul edildi ya boş aralıkta bile.

Screenshot_20250728_162325_Samsung Internet.png

Anadolu Garajı'ndan gelen M4685, M4688, M4718, M4722 ve M4737 kapı numaralı Conectolar garajlarına geri dönmüş.

Ancak;

O3176, O3185, O3189, O3200, O3202, O3207, O3219, O3223, O3254 kapı numaralı Otokarlar saat 05.30 itibariyle Sultangazi Garajı'ndalar.

Bir de Gürpınar garajı neden üvey evlat gibi onu tam çözemedim. Yani ya İkitelli’ye ek olarak görünüyor ya da doğrudan İkitelli olarak görünüyor. İkitelli hatlarına destek için açılsa da sonuçta aralarındaki mesafe göz önüne alınırsa bağımsız bir garaj değil mi?
Gürpınar Garajı İkitelii'den bağımsız değil. Aynı Yunus Garajı ile Kartal Park Garajı gibi.

Geri
Üst Alt